У кого є сестра? У мене є

. Причому не просто сестра, а СЕСТРА!!! Не з великої букви, а всі букви великі! СЕСТРА! У мене є СЕСТРА!

СЕСТРІ Наталії присвячується: "Kitchen fun for sisters"
Клинок 170Х39Х2,5. Сталь 95Х18 від Макса(maksimmasik ). Трапилося троха потестувати його сталюки різні... Ця дуже сподобалася

. Клинок проходить тест кромка хвилею не на ура, а на УРА!!! Хвилька не дитяча така. Точиться легко.

Гостроти достатньої для комфортної роботи кухонного ножа досягає за 5 хвилин. При цьому клинок шинкує папір тоненькими смужками без перепон і напружень

. Сподобалася мені сталюка Макса, дуже сподобалася.

Без респектів буде важко обійтися, отже: Макс - красава, твоя 95-ка не просто може, вона
повинна використовуватся для кухонних ножів!

А, забув ще один приклад з життя. Коли клинок ще був клинком зайшов до мене кум, ну а якщо зустрічаються два кума, то звісно буде й пляшка, а якщо куми нівроку, то й не одна

, так от приніс кум пару пляшок і серце з легенями, свиняче й своє, звісно. Кумове серце й легені залишили в спокої, а свиняче потрібно було до пательні покоцати, аби смажилося легше. От кум і покоцав на паперовому листку, що лежав на плиті з граніту

. Кромка, звісно заблищала! Так от, яким же був градус мого здивування, коли сталь виправила кромку об обух іншого клинка!

І це вже для кухонника недитячий БОНУС

. Спеціально перевірив: побачив блискучу кромку - порізав папірець(задирає й неохотно/погано ріже, рве, милить, прослизає) - виправив - порізав папірець(ріже без задирів, легко

. Що ще потрібно?!!! БОНБА нах...
Руків'я 114Х24Х18 мм. Коріан, та якась невідома дерев'яха, презент мого душевного друзяки Володимира Ляшко(ака:
Воля). Що за дерев'яха? (( Я такої раніше не бачив, не щупав не обробляв ((. Відразу кажу не амарант. До масла була якась рожевокремова... Тверда, легко полірується. Якщо хтось ідентифікує - буду вдячний

От так от намалювася кічен найф для моєї сетрички, котра з часом(як тільки повиростали) з боксерської груші(я ж справжній старший брат, кадри його корінь

) перетворилася на ДРУГА!
Для тебе, Наталі, на 8 березня з любов'ю і всіма найтеплішими братерськими почуттями

:

Kitchen fun for sisters.

Kitchen fun for sisters.

Kitchen fun for sisters.

Kitchen fun for sisters.
От такий от. Дуже хотілося б почути думки шановного панства з приводу форм. Мене трішки знічує форма в районі п'яти, думається, що якби її зробити крутіше і наблизити до руків'я - було б гармонійніше.
Ну все пішов дарувати

.