Мої вітання, камради!
Давненько я не виставляв сюди нічого! Однак, це не значить, що я нічого не робив

Закінчив роботу над парою ножиків. Оскільки клинки були з однієї "серії", вирішив зробити відразу два ножі, подібних, але не під копірку - так цікавіше. Простенькі, без особих викрутасів. Проте, як не дивно, дуже зручно лежать в руці

Для того, аби було легше їх сприймати та розглядати, дамо їм умовну назву - "старший" (з більшим клином) та "менший" (з відповідним клином

).
Отже, ТТХ
1. Клинки - торсирована У12 Ігоря Кононова, у "старшого" - 115х25х4.5, у "меншого" - 103х23,5х4, зонна закалка (хамон), твердість не знаю, може Ігор підкаже, але надфіль не бере. Пока не заточені.
2. Руків"я - кап акації власної заготовки, тоновані компотами морилок. У обох довжина - 116 мм. Монтаж на епоксу, даніш, карнауба. У "старшого" руків"я темніше.
3. Больстер - U-подібний, паяний. Латунь, фібра, латунь. Темлячне кільце - латунь.
4. Піхви - шкіра рослинної вичинки, простеньке тиснення. Підвіс вільний (ну дуже вільний, хоч до погона в камуфляжі прив"яжи

) Підвіс та темляк - шкіра, робота моя. Все пропитано для водостійкості.
Обидва поїдуть в барахолку.
Тепер декілька фоток.

Парочка капових братів

Парочка капових братів

Парочка капових братів

Парочка капових братів

Парочка капових братів

Парочка капових братів

Парочка капових братів

Парочка капових братів

Парочка капових братів

Парочка капових братів