Так то фіночка як фіночка, тіке шо без металевого больстера) В такому вигляді як оце зібрав підігнати посадку клинка в дерево дещо легше, ніж в металл - дерево і в обробці легше, і дрібні щілинки просто закриваються пилюкою з цього дерева з клеєм. З чорним деревом це працює чітко, з іншими - не факт

Трохи експериментів було і з піхвами - шкіру я взяв тоншу ніж раніше для таких брав і для жорсткості з внутрішньої сторони піхов шкіра (ще на стадії заготовок) просочена розведеним у воді ПВА. Знаю ,просочують так шкіру повністю, шкіра тоді стає прям дерев'яна, але мені такий метод не підходить. А так розчином оброблена тіке внутрішня сторона - шкіра і жорсткості помітно отримала, і лицьова поверхня лишилась такою ж як і була. От. Наче понятно пояснив

Отже...
Клинок - 90х21х3,7/3мм, ромб, сталь N690 60HRc,ТО Фріца, зведений в нуль
Руків'я - 112мм, стабілізовані кап лоху і граб, проставки з мельхіору і фібри, монтаж наскрізний на епоксидку і розклеп
Піхви - шкіра РД 2,4мм і 1,2мм, нерж заклепки, хімія - воски і т.д.

Безбольстерна

Безбольстерна

Безбольстерна

Безбольстерна

Безбольстерна

Безбольстерна

Безбольстерна

Безбольстерна

Безбольстерна

Безбольстерна

Безбольстерна

Безбольстерна

Безбольстерна

Безбольстерна

Безбольстерна

Безбольстерна

Безбольстерна

Безбольстерна

Безбольстерна

Безбольстерна
Вже як ніж повністю готовий був шото мені от схотілося додатково зробити ще й можливість підвішувати ніж на ґудзику підходящому - хвилина роботи і діло зроблене!

Дуже зручно виявилось вішати ножа на ґудзики регулювання об'єму талії штанів від британської уніформи - вони як раз побоках знаходяться