Добро пожаловать,
Гость
. Пожалуйста,
войдите
или
зарегистрируйтесь
.
09 Июля 2026, 08:56:23
1 час
1 день
1 неделя
1 месяц
Навсегда
Войти
Мастер-нож
|
Разное
|
Барахолка
|
Заказы мастерам
| Тема:
Замовлення ножів
Страниц:
1
2
[
3
]
4
5
6
Все
Автор
Тема: Замовлення ножів (Прочитано 16158 раз)
патріот999
Ветеран
Статус: "Гость"
отображение информации ограничено
093сім98два181
патріот999
Ветеран
Re: Замовлення ножів
«
Ответ #70 :
08 Мая 2017, 20:44:22 »
gandelf
тобто за 2 місяці на 2-х отримати 5-6 тис.грн. за
таке
замовлення це зара називається робота?
Мабуть я шось не розумію, ну б її до дідька таку роботу, в будь-яку "кризу". Береш ноги в руки і до Польщі (сусід по гаражу - інвалід десь другий місяць там, наприклад) за 500 євро, якщо така скрута.
Якщо вже сам себе не вартуєш, то годі і від інших чекати. Я розумію робити ножі хлопцям на війну безкоштовно-по собівартості, але не розумію з якого дива 2 місяці безкоштовно працювати для людей (-ни, можливо?), які в своє задоволеня тільки за постріл віддають від 10 грн.
fluid
Пользователь
fluid
Пользователь
«
Ответ #71 :
08 Мая 2017, 21:50:42 »
Ну, в когось альтернативи нема, можливо.
Боюсь, що зараз в Україні немало людей, які не дуже можуть\хочуть мотнутись у Польшу на заробітки, і шукають приробітку тут, на місці.
Загалом, збідніння оточуючих - це печально.
Побічний ефект - деякий час буде можливо знайти майстрів за копійки - а потім значна їх частина просто розбіжиться, в інші сфери роботи, або в інші країни. Бо перебиватись якось за ці копійки деякий час можна - але довго так жити не вийде.
gyry
Пользователь
gyry
Пользователь
«
Ответ #72 :
08 Мая 2017, 22:10:55 »
Цитата: Midnight от 05 Мая 2017, 15:15:37
Сверловка и установка на клинок больстера, час примерно, если нету фрезерного станка...
если не сложно, научите... потратил вчера часов 4-5 и сегодня 4+ чтобы сделать больстер(1 кусок загубил) и титана с 2 тонкими листами и вклеть в рукоять... А по сабжу какой-то мастер альтруист.
У меня около 700-800 затрат без учета мелких шкурок на шлифовку, масел на пропитку, надфилей.... так что ТС как минимум я бы рекомендовал в сыщики- найдет что угодно...
«
Последнее редактирование: 08 Мая 2017, 22:20:13 от gyry
»
0637490910
YuraS
Старожил
Не шалю, никого не трогаю, починяю примус.
YuraS
club Старожил
«
Ответ #73 :
08 Мая 2017, 22:26:02 »
Цитата: gyry от 08 Мая 2017, 22:10:55
если не сложно, научите...
Какой там титан, наборной больстер... Рассказываю - как видно из фото от ТС, больстер делается из 1 пластины латуни 2-2,5 мм, щель растачивается в легкий минус и больстер набивается трубкой по хвостовику на клин, такая толщина позволяет просто деформировать материал в размер. И все, дел на полчаса максимум. Да, не очень эстетично, зато надежно и практично. И цена копеечная.
"Вы прослушали еще один полезный совет из цикла "И так сойдет!".
«
Последнее редактирование: 08 Мая 2017, 22:28:22 от YuraS
»
It isn’t etiquette to cut anyone you’ve been introduced to (c) Red Queen by Lewis Carroll
YuraS
Старожил
YuraS
club Старожил
«
Ответ #74 :
08 Мая 2017, 22:48:03 »
И еще в качестве алаверды.
Если зарабатывать изготовлением ножей, то работать нужно по своим моделям, не брать заказ, который является проблемным по хотелкам потенциального заказчика, а потому четко оговаривать ТЗ, до мелочей, вплоть до сведения и угла заточки (бывали и такие недоразумения). Или работать для состоятельных клиентов, делая все на уровне уважаемого В.Ищенко ака
_777
. Охота сейчас удовольствие не из дешевых, исключая те категории, которые привыкли все на халяву, даже если деньги есть (я про всяких педотутов и подпедотутиков).
Ну, или клепать дешман из дешманских материалов, типа того же "Спутника", с ножнами из кожзама. Там и 400-500 грн дадут прибыль, и делать таких клинков можно по 5-6 штук в день на самой дешманской ленте, и ее будет хватать на десятки изделий, а не на 3-5, но из хорошей стали. Продольный сатин? Зеркальная полировка с четкими гранями? Войлок с ГОИ все залижет в зеркало! Ну, мутноватое, селедочное и с зализанными гранями... И рукоять из дуба для разжигания мангалов или пресловутого топорища или черенка для лопаты, сверху лачком, и готово. А чтобы выглядело "по-бахатому", @банем травление на голомени по трафарету. Подороже? Купим и поставим литья гривен на 100, готовый нож сразу прибавляет в стоимости вдвое.
А если это кухня, то лист-двойка или даже тоньше, два прохода на гриндере, один войлоком с ГОИ и накладки на заклепках из гвоздя - пожалте, ножик до 150 грн! Думаю, до часа занимает полный цикл производства, себестоимость треть от финальной цены.
https://kharkov.prom.ua/Nozhi-sputnik.html
It isn’t etiquette to cut anyone you’ve been introduced to (c) Red Queen by Lewis Carroll
Big rise bull
Пользователь
Big rise bull
Пользователь
«
Ответ #75 :
08 Мая 2017, 23:51:36 »
В минулому місяці робив ніж за 300 грн з двома умовами від замовника "щоб різав ліпше ніж китайська нержавійка" і "щоб не ХЗ". Використані матеріали шмат ресори від Москвича з місцевого звалища (чорт я її навіть "відплющив" з 6 до 4мм), латунний прутик 5мм, текстоліт і епоксидка які були.Довелось усе протравити. Ясна річ, що така ціна бо зроблено без гріндера і свердлилки, ТО без вимірювальних приладів, бо ще вчуся основам основ, і взагалі то був мій добрий знайомий.
П.С. І навіть так важко зрозуміти запропонований бюджет...Це ж як себе не любити треба, щоб так жити.
патріот999
Ветеран
093сім98два181
патріот999
Ветеран
«
Ответ #76 :
09 Мая 2017, 00:00:55 »
Цитата: fluid от 08 Мая 2017, 21:50:42
...
Боюсь, що зараз в Україні немало людей, які не дуже можуть\хочуть мотнутись у Польшу на заробітки, і шукають приробітку тут, на місці.
...
Ну якщо така скрута, то треба ж шось робити.
Той сусід, (що поїхав) теж слюсарив на "дядька" десь за 2000грн. до Нового року.
2
gyry
По больстеру: я призвичаївся до дремеля з відрізним кругом. Спочатку розсверлюєш зворотній бік больстера (сверло беру трохи більшого від потрібного діаметру) до появи "пухирців" на лицьовому боці, потім ставиш відрізний алмазний круг і робиш надріз по пухирцям і розточуєшь до розміра надфіля. Ну потім вже руцями, але набагато швидше і рівніше виходить.
(вибачаюсь за офф).
«
Последнее редактирование: 09 Мая 2017, 07:30:05 от патріот999
»
Sukhanov
Бывалый
игорь с.
Sukhanov
Бывалый
«
Ответ #77 :
09 Мая 2017, 07:07:39 »
Грустно все это читать.....
Новак
Бывалый
Новак
Бывалый
«
Ответ #78 :
09 Мая 2017, 09:06:47 »
Читав, читав і не витримав
По-перше, я не думаю, що бюджет там буде до 1000 грн за норм. ножик із Х12МФ та ще й з піхвами та гравіруванням. Напевно, що трохи більше вийде, десь під 1200 грн.
По-друге, майстри є різні. Одні возюкаються із ножиком тиждень часу, а інші можуть зробити такий же за два дні, не напружуючись. Чи навіть за день.
Для мене наглядним прикладом була ситуація із сокирами. Коли я спитав одного майстра чому його сокири такі дорогі, то почув і про ковку і ТО і слюсарку і як це довго і дорого. Декілька днів сокиру робить (без топорища), тому і не може вона дешевше коштувати. І робить (кує) їх зі сталі 65Г. А мій знайомий коваль із Тернополя (дай Боже йому здоров"я, бо потрапив в аварію, на жаль) міг викувати 5-6 сокир за день. Зі сталі 9ХС. Чому так? Бо перший, вочевидячки, кує вручну, а інший кує на промисловому молоті. Перший ще вчиться (кує лише кілька років), а інший кує все життя і тих сокир вже тисячі відкував.
Я он на "Ножику" чув, як хтось із ковалів говорив, що виготовити 5-6 готових (повністю відслюсарених) клинків під всадний монтаж, за один день, для нього не проблема. То що таке для такого майстра 20 клинків?
Майстри є різні, в тому то і справа. І не дивно, що той майстер, який може виготовити 5-6 клинків за день, може обмежитися заробітком, для прикладу, 150-200 грн за один клинок і той клинок, у підсумку, коштуватиме клієнтові 350-400 грн. Ну а далі вже вибір дерев"яхи, зборка і т.д. 1000-1200 грн - цілком реальна ціна за готовий ніж пристойної якості, що, до речі, часто підтверджують теми продажу у ФБ.
«
Последнее редактирование: 09 Мая 2017, 09:11:43 от Новак
»
Завжди вихід є!
МнД
Новичок
МнД
Новичок
«
Ответ #79 :
09 Мая 2017, 09:58:37 »
Я бачу тут є адекватні люди і ловлю себе на думці, що деякі пости приємно читати.
Тому откровення за откровення.
Спробую трохи розвіяти миф про полювання як дорогу розвагу. Спробую...
Так, постріл гладкоствольний коштує від 15 гривень. Але нормальні мисливці теж живуть на одній з вами планеті, і, мало того, прямо в Україні і тому ми крутимо набої самі, а це вже 5-6-7 гривень, тобто економія відчутна.
Сезонна картка на птицю коштує по регіонам як мед у того діда ))) , тобто є і 100 грн, а є і 500 ! Як хочуть, так і ....зрозуміло.
Сезонну брати вигідніше, бо вцілому економніше, ніколи не знаєш коли поїдеш на полювання, а разова може коштувати як половина сезонки.
На зайця я особисто не полюю вже років 5, бо їх мало. Тому не знаю за ціни.
Люблю дуже кабана.
Кабан у прошлому сезоні коштував 3000-4000 грн. Полювання колективне. Тобто ці гроші діляться на 10-20 учасників полювання. Рахуйте.
На оленя і лося то окрема історія, для "ізбраних"... Лось під забороною з цього року.
Є ще індивідуальне полювання. Це окрема тема і кожен вирішує сам. Воно не дуже ще розповсюджене, але набирає оберти.
Ціна на козла - 2500 грн., кабан ті ж самі 3500. Як є такі гроші, то плати і полюй...
Рахуйте самі які з нас, мисливців, олігархи...))
І на останок.
Якби мені хтось запропонував, наприклад, "а знаряди мені сотню патронів, я тобі дам за роботу 300 грн...", я би швиденько прикинув, що це займе у мене якихось там 5-6 вільних часів на протязі 2-3 днів, я би погодився, бо то задоволення і заробіток одночасно....це я про себе персонально. Тому кожен вирішує сам ;-)
патріот999
Ветеран
093сім98два181
патріот999
Ветеран
«
Ответ #80 :
09 Мая 2017, 10:25:26 »
Цитата: МнД от 09 Мая 2017, 09:58:37
...Якби мені хтось запропонував, наприклад, "а знаряди мені сотню патронів, я тобі дам за роботу 300 грн...", я би швиденько прикинув, що це займе у мене якихось там 5-6 вільних часів на протязі 2-3 днів...
Зрозуміло, що ціни зависокі на все, в тому числі і на полювання. Свої
вільні
5-6 годин Ви вартуєте в 300грн., на виготовлення доброго ножа потрібно втричі більше часу (як мінімум і без гравіювання) і набагато вища кваліфікація, та ще й час зазвичай робочий , а не вільний. Майстру теж треба жити-їсти-пити, а можливо і полювання ходити він любить не менше вашого. Тобто пропозиція наразі виглядає так: знарядити сотню патронів за 50 чи 100 грн., а там як собі хочеш, бо полювання дороге.
Sverbyguz
Старожил
Ви знаєте, як липа шелестить ...
Sverbyguz
Старожил
«
Ответ #81 :
09 Мая 2017, 11:20:07 »
Цитата: Новак от 09 Мая 2017, 09:06:47
1000-1200 грн - цілком реальна ціна за готовий ніж пристойної якості, що, до речі, часто підтверджують теми продажу у ФБ.
да, якби не бажання втиснути в цю суму піхви і гравіювання
Замовлення ножів
. Ви ж в курсі про середню вартість виготовлення піхов, пан
Новак
.
Sarmat
Старожил
Sarmat
Старожил
«
Ответ #82 :
09 Мая 2017, 12:02:25 »
Цитата: патріот999 от 09 Мая 2017, 10:25:26
Цитата: МнД от 09 Мая 2017, 09:58:37
...Якби мені хтось запропонував, наприклад, "а знаряди мені сотню патронів, я тобі дам за роботу 300 грн...", я би швиденько прикинув, що це займе у мене якихось там 5-6 вільних часів на протязі 2-3 днів...
Зрозуміло, що ціни зависокі на все, в тому числі і на полювання. Свої
вільні
5-6 годин Ви вартуєте в 300грн., на виготовлення доброго ножа потрібно втричі більше часу (як мінімум і без гравіювання) і набагато вища кваліфікація, та ще й час зазвичай робочий , а не вільний. Майстру теж треба жити-їсти-пити, а можливо і полювання ходити він любить не менше вашого. Тобто пропозиція наразі виглядає так: знарядити сотню патронів за 50 чи 100 грн., а там як собі хочеш, бо полювання дороге.
Три роки полювання закрите. До війни крутив набої сам . Вартість становила 1.80 за один патрон. Запаси для набоїв ще залишились.
Смерть російським окупантам !!!
gyry
Пользователь
gyry
Пользователь
«
Ответ #83 :
09 Мая 2017, 12:15:31 »
Цитата: Новак от 09 Мая 2017, 09:06:47
Я он на "Ножику" чув, як хтось із ковалів говорив, що виготовити 5-6 готових (повністю відслюсарених) клинків під всадний монтаж, за один день, для нього не проблема. То що таке для такого майстра 20 клинків?
Я тот еще рукожоп, но за 2-3 часа вполне реально сделать клин. Правда он будет по качеству так се... 36клинспор+60 мальца рыску вывести+80 и скочбрайд... Но качество будет так се... Вон у Воли 600 и нормально я дешевле не сделаю, а если добавить тот же мореный дуб пускай и низкого качества, да пару лент+150-200 грн, так и как раз до 1к. Работать за спасибо? Хотя лично вскрывал сотруднику Данишем дубовую рукоять, которая "чото не то..." которая после 60-80 ленты была заполирована кругом с пастой ГОИ... в итоге цвет гноя, со всеми вытекающими. А то что та гадость вредна в пищу- отдельный разговор...
ЗЫ и там вроде цена клинка у мастера дет 50уе вроде была...
0637490910
metalisst
Старожил
ibi bene- ubi Patria
metalisst
Старожил
«
Ответ #84 :
09 Мая 2017, 13:00:10 »
как говаривала старая бабка соседка- "комусь и у Львів козу гнати за 5 рублів- великий прибуток"....
что касается ножен.... видел у нас на "пьяном базаре" мужик продавал вполне приличной работы ножны из приемлевого качества кожи... цена 90(!)грн...взял бы- да у мастера видно не все в порядке было с головой и он понацеплял на них какую-то цыганскую бижутерию- даже не из силумина а из пластмаски с мет. покрытием... всякие цветочки- завиточки... снять их- так дыры остануться по мм 5-6... я спросил - а можно такие же но без этой фигни- он сказал можно- и чуть дешевле будет- вот жду когда он снова появится...
VV-Lviv
Бывалый
ми самі не знаємо на що ми здатні...
VV-Lviv
Бывалый
«
Ответ #85 :
09 Мая 2017, 15:17:44 »
Перечитав тему, яку роздули на кілька сторінок, і вставлю своїх п'ять копійок...
Людина створила тему, де було визначено об'єм роботи, попередні вимоги і бюджет, шукає майстрів, як були б готові взятись за замовлення на запропонованих умовах. Все.
Якщо запропонований об'єм робіт/строки/ціна є ринковими - автор теми ймовірно отримає якісь зустрічні пропозиції, і в результаті матиме виконану роботу очікуваної якості.
Якщо ціна чи інші умови є неадекватними - або ніхто взагалі не відгукнеться, або автор в результаті отримає брак чи якесь непорозуміння (вже на першому ножі), і стане очевидно що з запропонованими умовами щось не так і якщо не поміняти умови/вимоги нічого путнього не вийде, це очевидно.
Просто і зрозуміло. Ну навіщо розжовувати тему? Це схоже на випадок, коли когось дуже сильно образили, або в когось розвинувся якийсь комплекс, от і не може людина заспокоїтись
Прохання до автора: коли отримаєте перші вироби - покажіть їх на форумі і повідомте про ціну/матеріали/строки/враження. Це відразу дасть відповіді на усі запитання.
P. S. я б, мабуть, не взявся за таке замовлення, бо трохи більше ціную свій час, але ж я не знаю як оцінюють свій час та можливості інші люди, тому не обурююсь і стараюсь не обговорювати ціноутворення. Єдине цікаве запитання, після того як автор теми отримає реальний результат - а що краще/гірше можна було б отримати на ринку за ці ж кошти?
Kind regards,
http://galknife.com.ua/
МнД
Новичок
МнД
Новичок
«
Ответ #86 :
09 Мая 2017, 17:47:30 »
Дякую всім ще раз !
Dvalin
Новичок
Dvalin
Новичок
«
Ответ #87 :
09 Мая 2017, 19:19:12 »
Подумайте, можливо краще замовити норм ніж за 1800-2000, аніж викинути 1000 на вітер ???
K2
Пользователь
Born to be wild
K2
Пользователь
«
Ответ #88 :
10 Мая 2017, 00:13:26 »
А який фініш повинен бути на клинку?
Александр Михалыч
Пользователь
Александр Михалыч
Пользователь
«
Ответ #89 :
10 Мая 2017, 09:04:15 »
Цитата: Dvalin от 09 Мая 2017, 19:19:12
Подумайте, можливо краще замовити норм ніж за 1800-2000, аніж викинути 1000 на вітер ???
А лучше за 4-5 тыс.грн., а
еще лучше
за 8 тыс. грн.
YuraS
Старожил
YuraS
club Старожил
«
Ответ #90 :
10 Мая 2017, 10:02:25 »
Цитата: Александр Михалыч от 10 Мая 2017, 09:04:15
Цитата: Dvalin от 09 Мая 2017, 19:19:12
А лучше за 4-5 тыс.грн., а
еще лучше
за 8 тыс. грн.
ТС огласил техзадание, в котором описал базовые требования к ножу. По мнению большинства присутствующих (и моего тоже) реальной ценой за указанное видится 1200-1500 грн. Так что передергивать не надо.
sergey101979
Пользователь
sergey101979
Пользователь
«
Ответ #91 :
10 Мая 2017, 10:41:54 »
Красиво звучит у СПУТНИКа " высококачественная сталь 40Х13.... спецыальный цыкл термообработки..."
MEFISTOFEL
Старожил
MEFISTOFEL
Старожил
«
Ответ #92 :
11 Мая 2017, 00:03:49 »
Цитата: VV-Lviv от 09 Мая 2017, 15:17:44
Перечитав тему, яку роздули на кілька сторінок, і вставлю своїх п'ять копійок...
Людина створила тему, де було визначено об'єм роботи, попередні вимоги і бюджет, шукає майстрів, як були б готові взятись за замовлення на запропонованих умовах. Все.
Якщо запропонований об'єм робіт/строки/ціна є ринковими - автор теми ймовірно отримає якісь зустрічні пропозиції, і в результаті матиме виконану роботу очікуваної якості.
Якщо ціна чи інші умови є неадекватними - або ніхто взагалі не відгукнеться, або автор в результаті отримає брак чи якесь непорозуміння (вже на першому ножі), і стане очевидно що з запропонованими умовами щось не так і якщо не поміняти умови/вимоги нічого путнього не вийде, це очевидно.
Просто і зрозуміло. Ну навіщо розжовувати тему? Це схоже на випадок, коли когось дуже сильно образили, або в когось розвинувся якийсь комплекс, от і не може людина заспокоїтись
Прохання до автора: коли отримаєте перші вироби - покажіть їх на форумі і повідомте про ціну/матеріали/строки/враження. Це відразу дасть відповіді на усі запитання.
P. S. я б, мабуть, не взявся за таке замовлення, бо трохи більше ціную свій час, але ж я не знаю як оцінюють свій час та можливості інші люди, тому не обурююсь і стараюсь не обговорювати ціноутворення. Єдине цікаве запитання, після того як автор теми отримає реальний результат - а що краще/гірше можна було б отримати на ринку за ці ж кошти?
абсолютно з вами згоден, і сам ще рік назад погодився б зробити декілька ножів, коли вчився слюсарити тому важаю що не потрібно відноситися з якимось таким негативним відношенням до майстрів які погодилися зробити ці ножі........зараз би звичайно не взявся б тому що після року плавання в цій, скажімо так нелегкій, справі почав цінувати свій час, свое здоров*я, підняв трохи рівень виконання та став більш скурпульозно відноситися до своїх виробів, але для майстрів які тільки стали на цю стежку це непоганий спосіб набити руку тай заробити якусь копійку....
тел. 063-775-85-04, 068-058-13-12
https://www.youtube.com/channel/UCjJxExkSXI-ypDlinhwVelw
Новак
Бывалый
Новак
Бывалый
«
Ответ #93 :
11 Мая 2017, 08:24:48 »
Цитата: MEFISTOFEL от 11 Мая 2017, 00:03:49
для майстрів які тільки стали на цю стежку це непоганий спосіб набити руку тай заробити якусь копійку....
До речі, коли я згадував тут майстра, який без проблем робить 5 готових клинків під всадний монтаж за день, то це далеко не новачок
чоловік поважний, зі своїм клеймом.
Якраз новачки характерні тим, що роблять довго і часто переробляють те, що не вдалося як слід. А майстри роблять швидко і вправно, бо в них все заточено під їхню роботу + є немалий досвід. Виготовлення ножів (особливо таких, як в замовленні в цій темі) - це ж не мистецтво, а звичайне ремесло. Тут не потрібно ходити і чекати поки муза відвідає, задум оформиться, особливі і дорогі матеріали приїдуть по замовленню. Тут все просто: взяв і зробив, зробив те, що ти вже робив сотні разів і в чому для тебе нема проблем.
Ну а те, що сама праця досить шкідлива, то... ну що поробиш...не було б конкуренції, то можна було б ціни тримати вищими, а оскільки конкуренція є, то ... або робиш ти, або це замовлення робить хтось інший.
«
Последнее редактирование: 11 Мая 2017, 08:42:04 от Новак
»
Завжди вихід є!
Artem
Пользователь
Artem
Пользователь
«
Ответ #94 :
11 Мая 2017, 09:10:43 »
Пан Новак а нагадайте за скільки ви хотіли продати чи продали фінку свого виробництва на зеленому форумі? Я для чого це згадав,бо ви так кажите що скільки пан коштувати ....
Marker
Пользователь
Marker
Пользователь
«
Ответ #95 :
11 Мая 2017, 11:16:23 »
Вже тиждень слідкую за темою з цікавістю. На мій любительський погляд, якщо запропонувати Замовнику в проекті ножа прибрати рікасо, зробить спуски від обуха і просто дол між рк та больстером, то клинки цілком можна зробити без зайвих затрат на нові стрічки та довгої мороки з виведенням спусків. Таких клинків навіть початківець зможе зробить кілька на день. І собівартість у них буде значно меньша за 1000 грн. Не кожен магазин має виручку в 20 000 грн на місяць, а прибуток з тих 20 000 біля 30 відсотків.
На ціх ножах можна заробить не меньше по моєму.
Анатоль
Пользователь
Анатоль
Пользователь
«
Ответ #96 :
11 Мая 2017, 11:24:05 »
Что гадать, заказ уже в работе.
Если ТС будет иметь желание - покажет результат...
Что бы нож не заржавел, надо держать его в куске сала!
Dvalin
Новичок
Dvalin
Новичок
«
Ответ #97 :
11 Мая 2017, 11:26:58 »
Цитата: Marker от 11 Мая 2017, 11:16:23
На ціх ножах можна заробить не меньше по моєму.
Вперед
Не забутьте ножни і лазерне гравірування і все це за 900-1000 грн
20 клинків 20 рукояток 20 ножен 20 гравіровок
із Х12МФ
Новак
Бывалый
Новак
Бывалый
«
Ответ #98 :
11 Мая 2017, 11:40:36 »
Цитата: Artem от 11 Мая 2017, 09:10:43
Пан Новак а нагадайте за скільки ви хотіли продати чи продали фінку свого виробництва на зеленому форумі?
1. Хотів за 500 грн, а продав за 450 грн.
2. Я не є майстром з виготовлення ножів, то був мій другий ніж за все життя.
Завжди вихід є!
Marker
Пользователь
Marker
Пользователь
«
Ответ #99 :
11 Мая 2017, 11:43:04 »
200 поковка+200 ножни+50 брусок дуба мореного+100 гравіювання=550 матеріали з гравіруванням, плюс ще 50 грн на стрічку, нождачку, свєт, смолу і т.д. маєм 600 грн вартість матеріалів.
1 ніж без мороки з рікасо, в день, хіба не можна склеїть ? 400 грн в день. 8000 грн в місяць нормальна зарплата по Україні навіть в великих містах.
Midnight
Старожил
Meine Ehre heisst Treue
Midnight
Старожил
«
Ответ #100 :
11 Мая 2017, 12:02:19 »
Цитата: Marker от 11 Мая 2017, 11:43:04
200 поковка+200 ножни+50 брусок дуба мореного+100 гравіювання=550 матеріали з гравіруванням, плюс ще 50 грн на стрічку, нождачку, свєт, смолу і т.д. маєм 600 грн вартість матеріалів.
1 ніж без мороки з рікасо, в день, хіба не можна склеїть ? 400 грн в день. 8000 грн в місяць нормальна зарплата по Україні навіть в великих містах.
Любезный вы внимательно тему читаете?
250 поковка без шлифовки, 250 ножны, 100-200 брусок дуба, 100 гравировка?.... оч сомневаюсь... а хим травление, и гравировка 2 разные вещи.
50 грн за ленту?, ето какую Запорожскую? думаю одной не обойдётся, разве что очень постаратся...
о каких ёпть 600 гривнах идёт речь, вы уважаемый сколько ножей сделали ?
8000 в месяц? ето как вы считаете? а стоимость материалов вы учли?
™Чайный пьяница™
œ Si vis pacem, para bellum œ
Per aspera ad astra.
Юни
Ветеран
Юни
club Ветеран
«
Ответ #101 :
11 Мая 2017, 12:06:17 »
Ух ты.... МнД уже и сюда зашел))))
А шо такое???
Никто не хочет делать 40 ножей???
Данный человек пару недель назад сам мне предложил выполнить этот заказ...
Было расписано все... от стали и до дерева....
на прямые вопросы не отвечали...." материалы на 1000 грн на усмотрение мастера"..
Нашли мастера-молодцы...
Но есть такая поговорка: "Дешева рыбка- ху....ва юшка"...
Вот как то так)))
Marker
Пользователь
Marker
Пользователь
«
Ответ #102 :
11 Мая 2017, 12:58:30 »
Цитата: Midnight от 11 Мая 2017, 12:02:19
250 поковка без шлифовки, 250 ножны, 100-200 брусок дуба, 100 гравировка?.... оч сомневаюсь... а хим травление, и гравировка 2 разные вещи.
50 грн за ленту?, ето какую Запорожскую? думаю одной не обойдётся, разве что очень постаратся...
"любезний" то сильно сказано, скажіть іще "мілєйший" і можете вважать себе інтелігентною людиною ))).
Я тему уважно читаю, тому й бачив робочу ссилку на ОЛХ, де поковка коштує 160 грн. Якщо знімать прямі спуски від обуха, без рікасо, то ніякої шліфовки робить не потрібно. Ножни можна купити і по 150 грн., на Сталевій грані продавали й по 100. брусок мореного дуба на сусідньому форум вже 2 роки продають по 40-60. грн. Про гравіровку казали тут вишче. По лентам, тут так, ціни різні, я брав ціну 600 довжини. Але ж єю по рівному можна обдерти і 3 заготовки. По довгій не маю досвіду, але гадаю ще більше.
Ножів я зробив з десяток, нема про що говорить, не претендую на участь в тендері)) 8000 грн - 400 грн які залишаться майстру з 1000 грн після закупівлі матеріалів, помножені на 20 робочих днів, за які, по моєму, можливо обдерти 20 заготовок.
Якби не мав роботи - обов'язково спробував би.
«
Последнее редактирование: 11 Мая 2017, 13:15:57 от Marker
»
Midnight
Старожил
Meine Ehre heisst Treue
Midnight
Старожил
«
Ответ #103 :
11 Мая 2017, 13:18:34 »
Цитата: Marker от 11 Мая 2017, 12:58:30
Цитата: Midnight от 11 Мая 2017, 12:02:19
"любезний" то сильно сказано, скажіть іще "мілєйший" і можете вважать себе інтелігентною людиною ))).
Я тему уважно читаю, тому й бачив робочу ссилку на ОЛХ де поковка коштує 160 грн. Якщо знімать прямі спуски від обуха, без рікасо, то ніякої шліфовки робить не потрібно. Ножни можна купити і по 150 грн., на Сталевій грані продавали й по 100. брусок мореного дуба на сусідньому форум вже 2 роки продають по 40-60. грн. Про гравіровку казали тут вишче. По лентам, тут так, ціни різні, я брав ціну 600 довжини. Але ж єю по рівному можна обдерти і 3 заготовки. По довгій не маю досвіду, але гадаю ще більше.
Ножів я зробив з десяток, нема про що говорить, не претендую на участь в тендері)) 8000 грн - 400 грн які залишаться майстру з 1000 грн після закупівлі матеріалів помножені на 20 робочих днів, за які по моєму можливо обдерти 20 заготовок.
Якби не мав роботи - обов'язково спробував би.
Хах, вот когда сделаете клинков больше 5-ти десятков, и не на коленке, соблюдая геометрию в спусках и тд. Тогда и говорите).
А материал материалу рознь...
Кстати, насчет работы, так вы так и возьмитесь за работу, да и предоставьте результат того что получится...=)
По 100 грн ножны из дермантина, пожалуйста)....
На СГ мож и продавали, но вижу что не шибко накупили ножен, так как автору заказа ето было бы 20% от общего заказа уже выполнено.
Еще раз повторюсь, нож собраный на коленке с покупными ножнами отличается от ножа собраного не на коленке с ножнами подогнанными именно под етот нож.
Кстати, клинок без рикассо, достаточно проблематично посадить в больстер, без надлежайшего для такой работы опыта.
™Чайный пьяница™
Per aspera ad astra.
Midnight
Старожил
Meine Ehre heisst Treue
Midnight
Старожил
«
Ответ #104 :
11 Мая 2017, 13:30:00 »
брусок мореного дуба на сусідньому форум вже 2 роки продають по 40-60. грн.
Афтар жжот
Наверное вы о етом дубе говорите?
http://knives.com.ua/forum/index.php/topic,21592.0.html
У нас продают вот такой вот:
http://knives.com.ua/forum/index.php/topic,22961.0.html
В последней теме, по запросу могут предоставить радиоуглеродный анализ.
Кстати, разница между химически и природного морения дубом колоссальная.
«
Последнее редактирование: 11 Мая 2017, 13:34:52 от Midnight
»
™Чайный пьяница™
Per aspera ad astra.
Страниц:
1
2
[
3
]
4
5
6
Все
Мастер-нож
|
Разное
|
Барахолка
|
Заказы мастерам
| Тема:
Замовлення ножів
Перейти в:
Пожалуйста, выберите назначение:
-----------------------------
Мастерская
=> Авторские работы
=> Советы мастеров
=> Дела кузнечные
=> Заточка ножей
=> Тюнинг ножа
=> Работа с кожей, ножны и чехлы
===> Инструменты и приспособления
Про ножи
=> Обзоры, отзывы, вопросы, проблемы
=> "Українська ножівня"
===> Надбання давньоукраїнських митців і ремісників
===> Історичні ножі наших сусідів
===> Загальноісторичний розділ
=> Украинская Ассоциация владельцев оружия
Разное
=> Выставки, ярмарки, фестивали
===> Кузнечный фестиваль, с.Трудолюб
===> Выставка-фестиваль "Мастер-нож"
===> Годовщины форума
=> Конкурсы
=> Доска объявлений
===> Поздравления
=> Встречи, мероприятия
=> Беседка
===> Литературный раздел
===> Кулинария
=> Барахолка
===> Магазин ножевой фурнитуры "KNIFY"
===> Продажа авторских ножей
===> Серийные ножи
===> Инструменты, оборудование и материалы для изготовления ножей
===> Неножевая барахолка
===> Заказы мастерам
===> Заказы в интернет магазинах
===> Постоянные предложения от форумчан
=====> Мозаичные пины от СВАТ
=====> Алмазные бруски, пасты, инструмент от Дмитрий(WLD)
=====> Точильные камни от stilus2008
===> Куплю
Загружается...