Доброго здоров"я!
Подивився на експерименти хлопців на форумі і собі захотілось щось спробувати.
Так от був в мене больстер литий, але не просто так а художньо литий, і дивився він на мене сумними очима, що я його нікуди не використовую, і пожалів я його та й використав. А ще було зоготовлене дерево на руків"я, але то дерево не просте,а шпальтом граба звалось (в простонародді гнилушка граба, але язик не повертається назвати таке міцне дерево гнулушкою, тільки шпальтом і то умовно). А ще була благородної легірованої крові сталь 50Х14МФ, яка чекала своїє черги перетворитися на лезо, гостре та сяюче. І ось після титанічної та експериментальної праці (бо вперше використав литий больстер в ножі, спуски на кінчику леза звів на праву сторону) зібрав я всі ці компоненти тай вийшов ніж. Гм, якої ж він породи? А фіг його знає, напевно універсал, бо хто захоче той сальця поріже або ковбаски на пікнічку, а хто захоче візьме з собою до лісу на гриби. Але негоже такому красеню бути без одягу, треба йому кожуха пошити. І тут не пройшло без експерементів: шкіру для надання фактури античності протер наждачкою грубою, використав шов декоративний, а саме головне виконав тиснення того самого скандинавського Вовка (Фенріра).
Ось тут байочці кінець, хто прослухав 100 юаней в гаманець.

Що вийшло в результаті експерементів судити Вам.
Отже: загальна довжина - 215мм, монтаж наскрізний на стяжці.
Лезо - сталь 50Х14МФ, 100х30х2, сатинування.
Руків"я - 13(18)х30(34)х115, больстер -литий бронзовий, шпальт граба, просякнуте маслом для полок, даніш оіл, карнаубський віск.
Ножни - шкіра, тиснення (автентичний скандинавський рнамент), тонування, просякнуті сумішшю масла та карнаубського воску.

Фенрір (Вовк)

Фенрір (Вовк)

Фенрір (Вовк)

Фенрір (Вовк)

Фенрір (Вовк)

Фенрір (Вовк)

Фенрір (Вовк)

Фенрір (Вовк)