Мастер-нож Мастер-нож Форум любителей ножей
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
08 Июля 2026, 14:59:50

Войти
* Начало Правила Новые сообщения Закладки Фото галерея Помощь Поиск Календарь Войти Регистрация
Мастер-нож  |  Мастерская  |  Авторские работы  |  Тема: Нож "Crema" 0 Пользователей и 1 Гость смотрят эту тему.
Страниц: 1 [2] 3  Все Вниз Печать
Автор Тема: Нож "Crema"  (Прочитано 5764 раз)
Offline metalisst
Старожил

Статус: "Гость"
отображение информации ограничено

ibi bene- ubi Patria
Offline metalisst Старожил
« Ответ #35 : 09 Апреля 2016, 16:30:31 »

чи можна сказати що такі компанії як наприклад "Ламборгіні", "Лотос", "Макларен"  і ще декілька, є виробниками автомобілів? Чи всеж збарщики?
Зате АвтоВАЗ все самі роблять, все! Смеющийся Тіки я краще рівнятимусь на "зборщиків-склейщиків" Ламборгіні Смеющийся
вот- я то же самое хотел сказать- просто не смог как надо сформулировать. Crezy
Offline Metrolog

Старожил

Offline Metrolog club Старожил
« Ответ #36 : 09 Апреля 2016, 16:52:54 »

Еще проще и корректнее, на мой взгляд: "дом построил архитектор "...". А что он там делал? Копал, раствор месил, кирпичи таскал?.. Да нихера же не делал, причем тут этот "..."?  Crezy

С уважением. Метролог.
Offline VV-Lviv
Бывалый

ми самі не знаємо на що ми здатні...
Offline VV-Lviv Бывалый
« Ответ #37 : 09 Апреля 2016, 17:32:16 »

з будинком не коректно порівнювати, бо там окрім архітектури ще і інженери добре повинні попотіти, щоб будинок не завалився одразу після будови, ну без тих, хто безпосередьньо будує тож нічого не буде.

Розвели в темі холівор ... Зрозуміло, для того щоб намалювати дизайн, зібрати до купи ніж з готового клинка тре також мати прямі руки і не у всіх це гарно виходить. Ну а щоб зробити ніж цілком самому потрібно ще більше майстерності, як мінімум, до інших навичок потрібно вміти відслюсарити клинок.

Offline Баламутище

Ветеран

Іван Дмитрович Сірко- Урус-Шайтан. Слава Україні!
Offline Баламутище club Ветеран
« Ответ #38 : 09 Апреля 2016, 19:27:15 »

нож   просто шикарен........ рукоять бомба. Ну про Гришин дамасск вообще  низя говорить. сам пользуюсь им. А про Бормана  ну что сказать, человек придумал новую професси. СКЛЕЙЩИК. Єто же надо так оозвать. Тут большую часть честного народа  оскорбил.А пусть он сам сделает такую мозаику как у Гиши.... откапает бивень...... ну и всякое прочее. Вообщем троль

нас мало но мы в тельняшках

Offline Borman75
Бывалый

Offline Borman75 Бывалый
« Ответ #39 : 09 Апреля 2016, 21:25:02 »

А пусть он сам сделает такую мозаику как у Гиши....

да дело не в мозаике....

Offline BARBOS
Бывалый

Offline BARBOS Бывалый
« Ответ #40 : 09 Апреля 2016, 21:34:30 »

хорош нож
не пойму только чо Borman75 пытается об____рать мастера. Если Вы думаете что это так легко не против бы посмотреть Ваши работы,а кнопочных генеев полон интернет...
С Уважением

Вся эта ненависть в нашем мире ужасна. Забудьте о нациях, забудьте о цветах кожи, забудьте о разных религиях. Все мы — люди. Единственное, что делает одного из нас лучше другого — это добрые поступки.

— Мухаммед Али
Offline leoyas
Ветеран

Offline leoyas Ветеран
« Ответ #41 : 09 Апреля 2016, 21:37:06 »

як мінімум, до інших навичок потрібно вміти відслюсарити клинок.
І ось тут починається саме цікаве. Починаються ще питання. Де той мінімум осягнути і чим? А для того аби було визнано повне авторство на ніж затермічити клинок або поковку потрібно? І це тільки перше питання! Далі більше, можна дійти до повного маразму
где накопать руду для клинка и фурнитуры, и где взять саженцы айронвуда, чтоб выростить его на рукоять. И как делать вычинку кожи
Сказане шановним камрадом seraotzt, як раз не є маразмом, але є якраз квінтесенцією питань, що логічно виникають в продовження теми. Доречі зауважте, наше трололо на це питання не відповіло, як і на багато інших незручних питань. З понтом не помітив.

Так от головне питання: а де спинятися на шляху до маразьму під назвою "ніж своїми руками" правильніше? На стадії слюсарки клинка? На стадії термічки поковки? На добуванні руди? Чи на паростках айронвуда?

Хочеш допомогти новачку - зроби разом з ним,
Хочеш допомогти літній людині - зроби замість неї,
Хочеш допомогти майстру - відійди і не заважай,
Хочеш допомогти дурню - сам дурень.
(с) Китайська мудрість
Offline mehanik98
Ветеран

+380509044296

Offline mehanik98 Ветеран
« Ответ #42 : 09 Апреля 2016, 21:55:52 »

а де спинятися на шляху до маразьму під назвою "ніж своїми руками" правильніше?
на посылании смутьяна "туда" и продолжении своей работы как и раньше

Offline VV-Lviv
Бывалый

ми самі не знаємо на що ми здатні...
Offline VV-Lviv Бывалый
« Ответ #43 : 09 Апреля 2016, 22:21:30 »

перегинати палку теж не потрібно, бо так до маразму рукою подати. Вичинка шкіри, ТО металу, копання руди, стабілізація дерева чи мамонта, тощо - це все підготовка/виготовлення саме матеріалу (на що теж тре мати відповідні навички), і вже з матеріалу може народитись ніж. Тобто саме слюсарка/ковка полоси металу перетворює матеріал на клинок, саме слюсарка деревини чи іншого матеріалу створює руківя, і саме порізка/пошив/фарбування перетворює шкіру на піхви. І саме поєднання трьох попередніх складових народжує закінчену роботу - ніж. Тобто виходить що якщо ти робиш самостійно три згаданих частини роботи, то ти і перетворюєш матеріали на ніж, і відповідно є повноправним автором роботи.
У Сашка випала одна з частин роботи - клинок, але він зробив руківя і піхви, ну і дизайн під готовий клин. Мабуть Borman75 це і мав на увазі, що Сашко зробив з 2 з 3 етапів роботи, а тут таку суперечку розвели...

Offline Emfitemzis
Ветеран

Раз добром нагріте серце, вік не прохолоне

Offline Emfitemzis Ветеран
« Ответ #44 : 09 Апреля 2016, 22:45:29 »

Борман це троль чистої води і ви його підгодовуєте.
Чувак весь з двойних стандартів. Однакові ситуації в нього в різних випадках красифікуються з точністтю до навпаки. Коли йому вигідно то одне а коли то протилежне.
Всі вироби виробляються з сировини. Для когось сировина це руда, для когось сировина це кругляк металу чи шмат підшипника, для когось сира полоса, для когось виключно калена.
Для мене як і для дуже багатьх майстрів сировина це клинок. Я часто їх підслісарюю змінюю лінію обуха і т.д., дуже часто роблю фініш на клинку такий як мені потрібно. Це сировина. Готовий продукт це нож з ножнами.
Для декого готовий продукт це клинок, а для декого навіть не клинок а полоска готового до слюсаркидамаску. (Наскільки мені відомо, тойже Веріжніков неслісарить сам ну або може невсе)
Я намагаюсь робити якісні ножі, так вони не складні, переважно це дуже прості ножі. Але завжди мають бути якісні і саме тому я використовую якісні клинки. Я роблю продукт з якісної сировини.
Іяк на мене набагато краще зробити якісний нож з якісної сировини ніж зробити черговий "Ужаснах" і кічитись тим що ти його сам відслісарив. Чим таке одоробло робити то краще замовити клинок в того хто справді якісно його зробить.
Також троль закидає що я все замовляю і просто склеюю... замовляю я тільки клинок і на ножах з больстерами з бортиками я замовляю фрезерувальнику він мені грубо вирізає отвір і бортики лишає. Але це лише прямокутний брусочок мета лу з отвором. В мене немає фрезерувального станка. Ця заготовка так сами підганяється натфілями і садитться на клинок як ібольстери без бортиків. На тих ножах де бортиків нема я роблю больстер сам, так само як і в даному випадку.

Перестаєм годувати троля. Він навіть не полінувався і увімкнув оповіщення на цю тему і як тільки тут хтось щось написав він олразу з'являється можире перевірити в верху де видно хто зайшов в тему. Особа просто троль якого вже забанили на всіх профільних форумах окрім цього і деяких групах в Вконтакті. Тові він тільки тут і гадить. Але сподіваюсь тут теж його найблищим часом відправлять в бан.

Світе тихий, краю милий,
Моя Україно,
За що тебе сплюндровано,
За що, мамо, гинеш?
Offline leoyas
Ветеран

Offline leoyas Ветеран
« Ответ #45 : 09 Апреля 2016, 22:55:04 »

слюсарка/ковка полоси металу перетворює матеріал на клинок
Назаре, друже, слюсарка і ковка не можуть іти через косу лінію, бо це не означає рівнозначні операції. Можна зробити клинок ковкою без слюсарки, і слюсарку клинка без ковки, але процеси ці ну зовсім різні.
Я веду до того, що можна, наприклад, людину, котра робить клинки з гартованої заготовки назвати слюсарем, і придати цій назві за допомогою певних словесних або інтонаційних приойомів цілком визначений, потрібний вигляд. Наприклад обісрати. Це не важко,якщо керуватия "борманівською" логікою. Приклад? Будь-ласка: "не можна вважати людину автором клинка, бо вона не термічила заготовку, з котрої просто відслюсарила клинок, адже ріже на слюсарка, а структура(в цьому місці можна застосовувати будь-яку декласовану логіку)". Що саме цікаве, на такий випад знайдуться люди, котрі зауважать: чуваче, термічку, як і слюсарку роблять не всі, а класну слюсарку, як і класну термічку, й поготів. Подивися на цей клинок! Це шикарний клинок і шикарний він саме завдяки слюсарці і бачать його шикарним саме завдяки слюсарці, а це досягнення не терміста, а слюсаря. Може бути класна термічка, але колгоспна слюсарка, а може бути й навпаки. Який клинок кращий? Те саме відноситься й но ножа. Впевнений, що думки розділяться, як завжди було і це буде правильно.

Назаре, та правильно сказав, що перегинати палку не потрібно, але вся сіль в тому, що вона починає перегинатися в той момент, коли до неї починають прикладати зусилля, а не тоді, коли вже з'явилася деформація. Головне давати собі звіт в тім, що якщо зробиш крок в сторону маразму, то інший може продовжити той рух далі і тоді...

« Последнее редактирование: 09 Апреля 2016, 22:58:47 от leoyas » Записан

(с) Китайська мудрість
Offline Borman75
Бывалый

Offline Borman75 Бывалый
« Ответ #46 : 10 Апреля 2016, 01:10:49 »

Приклад? Будь-ласка: "не можна вважати людину автором клинка, бо вона не термічила заготовку, з котрої просто відслюсарила клинок, адже ріже на слюсарка, а структура(в цьому місці можна застосовувати будь-яку декласовану логіку)".
я вибачаюся за необізнаність, а чия це цитата?

наше трололо на це питання не відповіло, як і на багато інших незручних питань. З понтом не помітив.
ок, зараз я зроблю вигляд, що непомітив спроби "переходу на особистість" ... а на яке питання я не відповів? якщо так цікавить моя думка - будь-ласка... з радістю... так яке саме питання?

Мабуть Borman75 це і мав на увазі, що Сашко зробив з 2 з 3 етапів роботи, а тут таку суперечку розвели...
ну, це трохи спрощено, але суть правильна...

Чувак весь з двойних стандартів. Однакові ситуації в нього в різних випадках красифікуються з точністтю до навпаки. Коли йому вигідно то одне а коли то протилежне.
можна приклад?

Він навіть не полінувався і увімкнув оповіщення на цю тему
маячня і домисли... якраз на цю тему у мене НЕ включене оповіщення... але якби і було ввімкнене, що у цьому поганого? чи це порушує Правила форуму?

троль якого вже забанили на всіх профільних форумах окрім цього і деяких групах в Вконтакті.
можна пруф? на скільки мені відомо на "профільному форумі" мене забанив тільки Фес після того, коли у переписці з ним в ПП я згадав про роботи Музальова, Пушкарьова та інших НЕукраїнських майстрів (я так зрозумів, що справжньому патріоту повинні подобатись ВИКЛЮЧНО роботи вітчизняних ножарів)... у ВК забанили в двох групах із 216, учасником яких я є на даний момент... теж можу пояснити чому, якщо звичайно це комусь цікаво... отже, я чекаю на перелік ВСІХ ПРОФІЛЬНИХ ФОРУМІВ у яких мене начебто забанили...

не против бы посмотреть Ваши работы
ну, а кто мешает? смотрите... С уважением Смеющийся

хочу звернути увагу дописувачів на те, що коли немає чого сказати по суті, дехто починає переходити на особистості і опускатися до банальних образ... дуже достойно!  нагадую, що у цій темі як і у інших в розділі "Авторські роботи" йде обговорення готових виробів і питань по їх створенню, а не моєї скромної персони Застенчивый

Offline leoyas
Ветеран

Offline leoyas Ветеран
« Ответ #47 : 10 Апреля 2016, 09:49:31 »

я вибачаюся за необізнаність, а чия це цитата?
Нічия. Таке звучало в подібних темах не раз. Поки ти собі зірку в лоб на ютубі та вконтактє вкручував, тут і на інших ножових форумах ці теми обговорювалися багато разів, тому цитат таких море, але тобі їх шукати не пропоную, бо ти в межах однієї теми питань не бачиш, що вже говорити про теми багаторічної давнини.

а на яке питання я не відповів? якщо так цікавить моя думка - будь-ласка... з радістю... так яке саме питання?
Ось на це
Уважаемый Borman75 , я новичок, и хочу тоже нож сделать.
 Но вот не знаю где накопать руду для клинка и фурнитуры, и где взять саженцы айронвуда, чтоб выростить его на рукоять. И как делать вычинку кожи тоже не совсем в курсе. Не подскажете?
 Про краску не надо - это знаю. Из дубовых шариков на листьях.
Якщо про айронвуд ти можеш бути не в курсі, то про руду міг би людину підказати, ти ж свої клинки робиш сам?

можу пояснити чому, якщо звичайно це комусь цікаво...
Це не потрібно, всі й так прекрасно бачать чому.
хочу звернути увагу дописувачів на те, що коли немає чого сказати по суті, дехто починає переходити на особистості і опускатися до банальних образ...
А як ти хотів? Ти хотів, хоч і не прямо, обізвати мене людиною, котра обманом заробляє на хліб і отримати у відповідь букет квітів? Мало того, що звинувачення в непорядності висуваєш, так потім і відповідати за "базар" не здатний. Пруфи тобі дай, цитати приведи. У мене, нажаль або на щастя, бодатися з тобою онлайн не вистачає часу, бо нео-якутів обмануті користувачі просять. Хоча твоєю ж монетою можна розплатитися й з тобою.
"Гляди Пятачок"(с) Вінні Пух

Заходимо за посиланням і дивимося. Хм, цікаво:Кованый разделочный нож из подшипника. Часть 1. Клинок - Forged carving knife out of the bearing Виникає питання: а виходячи з чого цей клинок названо гордим ім'ям кований. Борти зрівняти з канавкою, це ковка? А де ж прецизійно проковані спуски? А формування вістря де? Це ж звичайне склеюванплющення! Отже це звичайнісіньке намагання продати свій ніж з клинком, котрий по суті не є кованим. Це є нічим іншим, як приписуванням своїм клинкам "чудодійних якостей" реально кованих клинків! Ну або тактичне замовчування рельного стану речей, замість роз'яснень неспокушеним користувачам. Маркетинг, чтолє? shok

(с) Китайська мудрість
Offline Jack

Старожил

Offline Jack club Старожил
« Ответ #48 : 10 Апреля 2016, 12:10:20 »

Нож классный  
https://lh3.googleusercontent.com/-IGJPLfjorZc/VwawIZLM_NI/AAAAAAAAR-0/C3hjNjL-B-880EP474iSD3sNzIsaljCJACCo/s500-Ic42/DSCF1551.JPG
Нож "Crema"

по шву на ножнах уже сказали, портит комплектик ..

leoyas , это 5  

Offline Emfitemzis
Ветеран

« Ответ #49 : 10 Апреля 2016, 12:21:19 »

Я довго ігнорував закиди про шов... Як можно з цих фоток на темному фону чорних ноже робити висновок про шов? щей з ракурсі трохи збоку? На фото невидно шва, видно відблиски світла, абсолютно не інформативно.
Такі ножни шиються на мокру і ідеальний шов получити неймовірно важко бо при висиханні шкіри вона в різних місцях дає усадку по різному. Те що троль вчепився до шва (сам то він певно ніразу не шив скандинавські ножни)

Шов не ідеальний, але цілком нормальний не гірше ніж на попередніх моїх роботах.

http://i.piccy.info/i9/f0d93368d57195ffbd6f74640d38ee2b/1460279933/31094/1013536/IMG_2016_04_10_122154_500.jpg
Нож "Crema"

http://i.piccy.info/i9/4b8dc09b1ff2b8ac08d943adcf88d7fb/1460279973/30792/1013536/IMG_2016_04_10_122201_500.jpg
Нож "Crema"

http://i.piccy.info/i9/8449f940e52c260fa50b45cf1a9fc304/1460280022/32143/1013536/IMG_2016_04_10_122210_500.jpg
Нож "Crema"

Як можна було судити про якість шва з тих фоток я досі не розумію...

Світе тихий, краю милий,
Моя Україно,
За що тебе сплюндровано,
За що, мамо, гинеш?
Offline Borman75
Бывалый

Offline Borman75 Бывалый
« Ответ #50 : 10 Апреля 2016, 12:32:51 »

Те що троль вчепився до шва
почитай коментарі, Санику... це - не тільки моя думка... а називати ти можеш мене як тобі дозволяє освіта... "на швидкість" це не впливає абсолютно, як і на якість того, що все ж таки ти намагаєшся зробити власними руками... однак, я продовжую чекати пруф з приводу "банів" мене на ВСІХ профільних форумах...
« Последнее редактирование: 10 Апреля 2016, 12:47:14 от Borman75 » Записан

Offline Borman75
Бывалый

Offline Borman75 Бывалый
« Ответ #51 : 10 Апреля 2016, 12:45:13 »

Ти хотів, хоч і не прямо, обізвати мене .................... Пруфи тобі дай, цитати приведи.

а звідки Ви знаєте, шановний, що я хотів? Ви - екстрасенс?... а пруфи я прошу якраз для того, щоб не виявилось, як минулуго разу... це, до речі, і щодо роздумів про "відповідати за "базар"":
Чому Ви в цитатах замінюєте мої слова?
Перечитав, побачив. Чесно кажучи мені й самому не зрозуміло походження такої "підміни". Там дійсно ваша цитата і мною змінені слова.
Хочете чесно? Я не знаю, що мав на увазі...

Виникає питання: а виходячи з чого цей клинок названо гордим ім'ям кований.

тут обговорюються мої роботи? чи Вам спросто хочеться пофлудити, вимагати від мене відповідей на питання, які не мають до даної теми ніякого відношення, роздуваючи холівар на рівному місці, щоб потім назвати мене "тролем"?  Смеющийся

Offline Emfitemzis
Ветеран

« Ответ #52 : 10 Апреля 2016, 12:47:02 »

Прикольно, троль згадпв що це тема з обговорення ножа, а не тролінга... обожнюю подвійні стандарти тролів

Світе тихий, краю милий,
Моя Україно,
За що тебе сплюндровано,
За що, мамо, гинеш?
Offline Borman75
Бывалый

Offline Borman75 Бывалый
« Ответ #53 : 10 Апреля 2016, 12:54:06 »

Прикольно, троль згадпв що це тема з обговорення ножа, а не тролінга... обожнюю подвійні стандарти тролів

ще раз раджу перечитати коментарі... "відход від теми" - не моя провина... тож вирішуй це із своїми "фанатами".... мені задають питання - я відповідаю... можу і не відповідати, але тоді це буде схожим на обливання брудом без права голосу і можливості пояснити свої слова...

до речі... а ти не проти, якщо я буду у коментарях називати тебе "п**доболом"? де підтвердження твоїх слів про мої "бани"? я їх дочекаюсь колись?

Offline _777

Старожил

Offline _777 club Старожил
« Ответ #54 : 10 Апреля 2016, 12:55:57 »

.
Такі ножни шиються на мокру і ідеальний шов получити неймовірно важко бо при висиханні шкіри вона в різних місцях дає усадку по різному.

Не факт. Каждый шьёт так, как ему удобней.К примеру я шью только на сухую.

http://www.youtube.com/@v_777v

Нельзя возвращаться к предателям.
Нельзя.
Локти кусайте,землю жуйте,но не возвращайтесь туда,где когда-то вас предали.
Offline MEFISTOFEL
Старожил

Offline MEFISTOFEL Старожил
« Ответ #55 : 10 Апреля 2016, 13:05:44 »

Шов не ідеальний, але цілком нормальний не гірше ніж на попередніх моїх роботах.
Земляче Ваш ніж дуже сподобався, і піхви класні і шов рівний Friends .....не розумію на рівному місці докулупалися до людини, чи то заздрість що в самих такий не вихотить?

Offline Jack

Старожил

Offline Jack club Старожил
« Ответ #56 : 10 Апреля 2016, 14:14:10 »

Шов не хуже и не лучше. Есть к чему стремиться.  По фото да, согласен, на первых фото он выглядит гораздо хуже, свет неудачно лег.
Что до
Як можна було судити про якість шва з тих фоток я досі не розумію...

то судят по тому что представлено . Вот показал на других фото шов, и картина совсем другая.   Это тема для обсуждения, и каждый может высказаться, даже троли. Троли кстати тоже полезны, тему в топах держут. Много хороших и отличных работ не набрало и несколько десятков сообщений, а тут сколько внимания  Смеющийся

Offline leoyas
Ветеран

Offline leoyas Ветеран
« Ответ #57 : 10 Апреля 2016, 14:59:08 »

тут обговорюються мої роботи?
Ні, тут обговорюються твої подвійні стандарти і брехня, а також твоє невідповідання на незручні питання.
Те, як ти відповів на мої питання з останнього посту і є пруф, котрого тобі так хочеться скріз. Пруф на тебе Гы-гы
Людям пруфи вже не потрібні, народ прекрасно зрозумів хто ти.

Так що чао аміго.

(с) Китайська мудрість
Offline Borman75
Бывалый

Offline Borman75 Бывалый
« Ответ #58 : 10 Апреля 2016, 21:56:10 »

тут обговорюються твої подвійні стандарти і брехня, а також твоє невідповідання на незручні питання.

так отож.. а повинна обговорюватися представлена тут робота... а на ті "незручні питання" яка повинна бути відповідь? "де брати руду і саджанці айронвуду?" - це "незручні питання"?  ... а які "подвійні стандарти і брехня"?... де ж хоч один пруф на підтвердження цього або хоч пояснення, що саме маєте на увазі? ... Ваш "підзахистний" тут теж понаписував своїх вигадок, а тепер сидить тихо-тихо... бо немає підтвердження своїм фантазіям.... тож досить "ламати комедію"... взагалі особисто з Вами спілкуватись не бачу сенсу.. все рівно після купи незрозумілих коментарів на теми далекі від обговорення з Вашого боку буде пояснення, типу "був нетверезим, не знаю чого так робив, так писав і т.д.".... було вже, проходили..  так, що досить холіварити невідомо про що... якщо є що сказати мені особисто - будь-ласка у ПП... якщо ні - дотримуйтесь, будь-ласка, Правил форуму...  спочатку вимагаєте пояснення власних вигадок та сторонні теми і очікуєте на якісь відповіді, а коли їх отримуєте, бризкаєте навкруг піною, що я - троль.... визначіться вже, що Вам потрібно, бо дуже хочеться назвати тролями саме Вас і таких як Ви... і, будьте так ласкаві, звертатися до мене на "Ви", ми на брудершафт з Вами не пили і разом телят не пасли... дякую.

Offline Borman75
Бывалый

Offline Borman75 Бывалый
« Ответ #59 : 10 Апреля 2016, 22:00:44 »

Вимушений повторитись:

2Emfitemzis де підтвердження слів про мої "бани"? на яких конкретно "ВСІХ профільних форумах" мене забанено?

Offline seraotzt
Бывалый

Offline seraotzt Бывалый
« Ответ #60 : 10 Апреля 2016, 22:57:56 »

... Ваш "підзахистний" тут теж понаписував своїх вигадок, а тепер сидить тихо-тихо... бо немає підтвердження своїм фантазіям....
Це, типу, про мене було ?
Offline Emfitemzis
Ветеран

« Ответ #61 : 10 Апреля 2016, 23:00:00 »

Не годуйте троля, бачте якщо його ігнорити в нього підгорає )))

Світе тихий, краю милий,
Моя Україно,
За що тебе сплюндровано,
За що, мамо, гинеш?
Offline aquarembo
Ветеран

067 802 0032
Offline aquarembo Ветеран
« Ответ #62 : 10 Апреля 2016, 23:40:05 »

Пішла жара , давно так цікаво на форумі не було . Хотів би я всіх побачити на СГ.
Вічуваю , планується грандіозна бійка .  Циркач
Offline Borman75
Бывалый

Offline Borman75 Бывалый
« Ответ #63 : 11 Апреля 2016, 01:23:25 »

... Ваш "підзахистний" тут теж понаписував своїх вигадок, а тепер сидить тихо-тихо... бо немає підтвердження своїм фантазіям....
Це, типу, про мене було ?

це - про Emfitemzis .. багато балаболить, як баби на базарі, а от відповідати за свої слова не хоче... мете мітла... та і ще є тут кілька таких же "справжніх чоловіків" із "кремнієвим словом"....
« Последнее редактирование: 11 Апреля 2016, 01:25:34 от Borman75 » Записан

Offline ukon
Пользователь

Offline ukon Пользователь
« Ответ #64 : 11 Апреля 2016, 07:53:49 »

Подивився " канал бормана" не зачепив, всьго потроху але немає як то кажуть отоі японьськоі вилизиності( може трішки кострубато сказав) а от у майстра у якого тут перемивають  кістки ота вилизанність присутня.
« Последнее редактирование: 11 Апреля 2016, 07:56:17 от ukon » Записан
Offline Midnight
Старожил

Meine Ehre heisst Treue

Offline Midnight Старожил
« Ответ #65 : 11 Апреля 2016, 09:27:11 »

Дуже цікава композиція, єдине що засмучуе, це те що дуже вже строга.
Но то діло таке...  Friends

™Чайный пьяница™
œ Si vis pacem, para bellum œ
Per aspera ad astra.
Offline Borman75
Бывалый

Offline Borman75 Бывалый
« Ответ #66 : 11 Апреля 2016, 09:31:52 »

Подивився " канал бормана" не зачепив, всьго потроху але немає як то кажуть отоі японьськоі вилизиності( може трішки кострубато сказав)

дякую за відгук, але до чого тут мій канал?

Offline Child
Пользователь

Вилы политикам!
Offline Child Пользователь
« Ответ #67 : 11 Апреля 2016, 09:37:11 »

Что вы заладили... Есть категория людей, которые не могут остановить словесный понос и считают себя обязанными сказать последнее слово, которые хотят ответить на все упреки и замечания в свой адрес и предстать пред всеми неким адептом... Это не совсем тролль, это просто такая особенность психологическая. И, я ни в коем разе не хочу никого обидеть и переходить на личности, но есть грубоватая поговорка, очень подходящая по смыслу, "не трож ... - вонять не будет".

Лучше умереть когда хочется жить, чем дожить до того, когда хочется умереть.
Offline mamont
Пользователь

Offline mamont Пользователь
« Ответ #68 : 12 Мая 2017, 00:34:23 »

Ніж бомба. Ножни хотілось би під стать такому красню.
Offline Igor_Lviv
Пользователь

Offline Igor_Lviv Пользователь
« Ответ #69 : 12 Мая 2017, 07:32:40 »

Ніж дуже класний. Підставка йому пасує, ножни ні. Незалежно від швів.
Назва недоречна, як на мене. Якщо вже хотілося обіграти колір, то варто було б назвати Cremasse або Kremas. Принаймні цікавий напій, а не якесь еспресо.
Страниц: 1 [2] 3  Все Вверх Печать 
Мастер-нож  |  Мастерская  |  Авторские работы  |  Тема: Нож "Crema"
Перейти в: