Мастер-нож Мастер-нож Форум любителей ножей
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
11 Июля 2026, 01:30:11

Войти
* Начало Правила Новые сообщения Закладки Фото галерея Помощь Поиск Календарь Войти Регистрация
Мастер-нож  |  Разное  |  Беседка  |  Тема: Конкурс. Обговорення критеріїв. 0 Пользователей и 1 Гость смотрят эту тему.
Страниц: 1 [2]  Все Вниз Печать
Автор Тема: Конкурс. Обговорення критеріїв.  (Прочитано 1595 раз)
vano
Гость
vano Гость
« Ответ #35 : 19 Января 2016, 21:50:43 »

Ще можна запропонувати заохочувальний приз для юніорів, щоб всі могли себе у конкурсі попробувати, зрозуміти що воно таке . Для переможця в розряді юніорів  пропоную приз від себе - 10 брусків дерева.
Offline bibo
Старожил

Статус: "Гость"
отображение информации ограничено

Offline bibo Старожил
« Ответ #36 : 19 Января 2016, 23:58:38 »

Юніори - це хто?  Смеющийся
- Кандідат у Майстри (КУМ  Смеющийся),
- Майстер,
- Майстер міжнародного класу...
- Гуру...

З якого рівня нагороджуемо гріндерамі?
До якого ривня нагороджуемо гріндерамі?
Хто і якім чіном перевіряє відповідність опису?

Моя позиція-пропозиція така. Хто влаштовує конкурс, той і диктує правила. А кому не подобається, той і не бере участі.
Хочете інші умови - влаштовуйте конкурс самі. Час все розставить по місцях.  
vano
Гость
vano Гость
« Ответ #37 : 20 Января 2016, 09:29:36 »

Дуже смішно. На форумі систематично з"являються люди, які викладають свої перші ножі, які декларують бажання навчитись робити ножі. Однак за звичайних умов рідко хто з них наважиться приймати участь у конкурсі поряд з, як ви виразились - гуру. Таким чином частина людей відсікається від творчого процесу.
     Щодо гриндерів. Гриндери, ремні, бруски це всього-навсього заохочувальні призи. Гриндер у рамку не поставиш і внукам не покажеш. Як правило мета всіх конкурсів: спортивних, творчих, галузевих - це визначення чогось кращого та документальне оформлення цього кращого, шляхом вручення медалей, дипломів і т.д.
Offline Акоп

Старожил

Я хочу каждого знать в лицо ....

Offline Акоп club Старожил
« Ответ #38 : 20 Января 2016, 10:24:04 »

А что.? Неужели действительно, мы не сможем выработать оптимальную методику проведения конкурсов. Вот лучше здесь изложить доступно логическую цепочку проведения мероприятия, чем в процессе гадить его.  Весёлый

vano
Гость
vano Гость
« Ответ #39 : 20 Января 2016, 12:20:25 »

Золоті слова.
В дитинстві ми пацанами вибігали з м"ячем, який на західній Україні звали - бальон, і на любій площадці моментально організовували команди, обговорювали правила і рубались до сьомого поту. А тут читаю, що, виявляється, щоб провести конкурс потрібний міфічний месія-організатор, який запропонує свої правила.
Offline bibo
Старожил

Offline bibo Старожил
« Ответ #40 : 20 Января 2016, 13:41:37 »

Вы Вано, такой же мессия организатор и пытаетесь предлагать свои правила.  Смеющийся
Только  Вы пошли дальше. Вы хотите, чтобы все струячили по вашим правилам. Без обид...
« Последнее редактирование: 20 Января 2016, 13:55:43 от bibo » Записан
vano
Гость
vano Гость
« Ответ #41 : 20 Января 2016, 14:13:49 »

Я висказав своє бачення виключно для початку розмови. В надії, що люди почнуть обговорювати, з якимись позиціями погоджуватись, якісь відкидаючи, наводячи відповідні аргументи.  В першому ж чи другому речені написано - чорновик.
    Взгалі напевно потрібно зробити якусь перекличку. Чи ця тема взагалі комусь цікава?
     Щоб мати можливість будь-кому вести якісь подальші переговори з потенційними спонсорами, потенційними суддями і тд, потрібно щось показати. Найелементарніше: в конкурсі готові прийняти участь 30 майстрів і список, відповідно.
Offline VV-Lviv
Бывалый

ми самі не знаємо на що ми здатні...
Offline VV-Lviv Бывалый
« Ответ #42 : 20 Января 2016, 14:55:10 »

думаю з перекличкою ідея правильна: кому було б цікаво взяти участь у конкурсі? хто готовий допомогти сформувати призовий фонд (думаю тут здебільшого будуть матеріали на ножову тематику)? хто готовий допомогти в організації конкурсу ?

Ще тре мабуть якусь тему конкурсу, для прикладу запропоную - невеликий фікс на щодень (EDC).

Страниц: 1 [2]  Все Вверх Печать 
Мастер-нож  |  Разное  |  Беседка  |  Тема: Конкурс. Обговорення критеріїв.
Перейти в: