Мастер-нож Мастер-нож Форум любителей ножей
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
11 Июля 2026, 06:20:13

Войти
* Начало Правила Новые сообщения Закладки Фото галерея Помощь Поиск Календарь Войти Регистрация
Мастер-нож  |  Разное  |  Беседка  |  Тема: Допомога форумчанину, патріоту, другу 0 Пользователей и 1 Гость смотрят эту тему.
Страниц: [1] 2  Все Вниз Печать
Автор Тема: Допомога форумчанину, патріоту, другу  (Прочитано 4818 раз)
Offline Петрович
Новичок

Статус: "Гость"
отображение информации ограничено

Offline Петрович Новичок
« : 11 Августа 2015, 23:33:09 »

Шановне товариство, вітаю!
Порадившись з колегами, створюю цю тему.
Наш форумчанин та добрий друг valera7 6 серпня був мобілізований до лав Збройних Сил України і зараз знаходиться на «тренувальних зборах» в Десні. Обстрілюється танками, стріляє з АК та пістолетів. Обмундирування (хоч і не відразу) отримав, ночує в казармі, годують, за його словами, нормально. До речі, Валерій – вегетаріанець.
Але… Валерій до того ж – дуже скромна та чемна людина і ніколи для себе нічого не попросить, а надійний бронежилет та сучасну каску йому керівництво нашої держави, на жаль, не надасть. Власне, як і багато іншого. З перших днів цей «почесний обов’язок» ліг на плечі добровільних помічників фронту. Так є і зараз.
Я вже розпочав збір передачі для Валерія: тактичні рукавички (бо розпечена зброя опалює руки), білизна тощо. Але мої фінансові можливості, на жаль, не безмежні.
Треба допомогти хорошій Людині, Майстру і справжньому патріоту, який за станом здоров’я міг би уникнути мобілізації, але не став цього робити… по совісті, за власними переконаннями, поглядами на Світ.
Пропоную організувати збір коштів для достойного забезпечення нашого товариша всім необхідним.
Варіант перший. Для координації дій, акумулювання коштів в одних руках і придбання необхідних речей – перерахування на мою картку Приватбанку (номер надам у приват повідомлення).
Зі свого боку скажу, що у мене є досвід у таких справах, і я гарантую цільове використання кожної зібраної копійки. Прошу повідомляти про всі перекази, час та їх розміри у цій темі. Для повного звіту буду зберігати всі чеки та товарні накладні за придбані речі.
Варіант другий. Завтра маю отримати від Валерія номер відділення Нової пошти, де він зможе отримати відправлення. Повідомлю про це в темі. Кожен форумчанин зможе допомогти Валерію особисто.

З повагою,
Петрович
О66 76О-два-три-чотири-сім
« Последнее редактирование: 12 Августа 2015, 01:14:30 от Петрович » Записан
Offline irbis7
Бывалый

Стас
Offline irbis7 Бывалый
« Ответ #1 : 12 Августа 2015, 08:08:05 »

В Десні одне відділення №1, форму там видають фуфло як і берці(теж потрібно міняти бо ногам капець), ще бажано UBACS і світер. Кілька днів назад теж туди відправив.

ніхто не повинен бути таким як ти
Offline smix
admin

Offline smix admin Старожил
« Ответ #2 : 12 Августа 2015, 08:20:58 »

На жаль з грошима зараз скрутно, але можу відправити такого ножика. Гадаю буде в нагоді.

http://i.piccy.info/i9/2466d2ebe97c0ec654d46acb83bf7013/1439356555/19919/817214/knife_500.jpg
Допомога форумчанину, патріоту, другу

Offline Alehan
Бывалый

Арт студия "Alex Wood"
Offline Alehan Бывалый
« Ответ #3 : 12 Августа 2015, 09:09:56 »

Поддерживаю первый вариант! Второй вариант , Валере прийдется прописаться на " нова пошта".  Смеющийся ушел в личку.

0501480487/0939580026/0979897473
Offline Петрович
Новичок

Offline Петрович Новичок
« Ответ #4 : 12 Августа 2015, 09:55:19 »

Шановний smix, відповів у п/п.
Найбільш цінні речі завезу в Десну особисто.
Offline Петрович
Новичок

Offline Петрович Новичок
« Ответ #5 : 12 Августа 2015, 10:11:05 »

На всяк випадок необхідні розміри: взуття - 42, одяг - 48-50.
Offline Петрович
Новичок

Offline Петрович Новичок
« Ответ #6 : 12 Августа 2015, 18:20:38 »

Вскладчину з Alehan купили "тактичні" рукавички. Правда, досить прості. Валера протестує - скаже. Ну, і дрібничкі всякі. Завтра вранці відправлю. Закуплена тепла білизна, не термо, але якісна. Її поки відправляти не буду.
Offline Iron Man
Ветеран

099-418-29-34 097-743-75-08
Offline Iron Man Ветеран
« Ответ #7 : 12 Августа 2015, 18:49:23 »

Скиньте реквизиты в личку, тоже помогу немного

Offline Петрович
Новичок

Offline Петрович Новичок
« Ответ #8 : 12 Августа 2015, 21:03:58 »

Получатель: Петрович : Сегодня в 20:44:03 »
Валерий пише:
спасибі!поки всього хватає (годують, одягли...) напрягає те, що спеціальність будемо вчити лише в теорії.. чортові паперові генерали). але стріляти будемо вчитись багато. вспливли моменти нових методів стрільби. ми піддивилитись у розвідки і нам розказали, що це поза програмою (але є ефективнішим в рази...) на (майбутнє буду шукати налокотники з наколінниками (лікті стираються при стрільбі лежачи). за остальне поки не думаю і не загадую... Ще раз- спасибі за турботу!

Наколіники і налокотніки нормальні - 460 грн. У кого є дешевше?
Зкинемося?
Offline irbis7
Бывалый

Стас
Offline irbis7 Бывалый
« Ответ #9 : 12 Августа 2015, 21:27:53 »

Наколіники і налокотніки нормальні - 460 грн. У кого є дешевше?
Зкинемося?
https://reibert.info/threads/komplekty-zaschity-nakolenniki-nalokotniki-chernye-multikam-piksel-kojot-opt-rozn.637716/  250-280грн. Рюкзак нужен, вот это нормального качества дорого.

Offline Alehan
Бывалый

Арт студия "Alex Wood"
Offline Alehan Бывалый
« Ответ #10 : 12 Августа 2015, 21:34:58 »

На счет наколенников , выясню завтра. (если не продались, будут по нормальной цене)

Offline Игорь.А
Пользователь

095-69-44-880 /Viber/
Offline Игорь.А Пользователь
« Ответ #11 : 12 Августа 2015, 22:23:26 »

реквизиты в личку пожалуйста.

Дрянь выискивает то, из чего можно устроить истерику, а нам – строить Украину. У нас слишком много дел, чтобы размениваться на созерцание мух на куче навоза.
Offline Alehan
Бывалый

Арт студия "Alex Wood"
Offline Alehan Бывалый
« Ответ #12 : 13 Августа 2015, 15:24:28 »

Наколенники за мной , Петрович куда отсылать . (могу завтра)

Offline Петрович
Новичок

Offline Петрович Новичок
« Ответ #13 : 13 Августа 2015, 15:39:18 »

Только что отправил посылку Валерию. Вместе с перчатками, наколенниками и налокотниками. Нашел не самые дешевые, зато оперативно привезли под Новую почту. Завтра уже получит.  Friends 
Offline Alehan
Бывалый

Арт студия "Alex Wood"
Offline Alehan Бывалый
« Ответ #14 : 13 Августа 2015, 17:32:14 »

Понял, не успел  Застенчивый.

Offline Петрович
Новичок

Offline Петрович Новичок
« Ответ #15 : 16 Августа 2015, 01:23:04 »

посилку отримав! величезне спасибі! показав командирам-одобрили. є питання по перчаткам. розміром підійшли. там одні печатки жорсткіші інші тоньші і еластичніші.чи є якісь рекомендації по використанню.?(бо я далекий).сьогодні вже один колега обпік руку поспіхом вхопив розкалений калаш..(знову стрільби з пістолета та автомата.з автомата-5 магазинів вистріляв сьогодні )командири нашого взводу зрозуміли нас і підказують -відкривають  деякі хитринки.короче норм мужики  .печатки зможу випробувати десь у вівторок (сьогдні тільки отримав посилку)  готувати нас будуть десь 24 дні. . по броніку кажуть що як направляти в частину там мов розживетесь. .(командири вже навчені, їх колег так були й підставили. .приїхали а там нема  броніків..)так що по броніку надії мало...ще раз велике СПаСибі і хлопцям і вам особисто!!! (мені аж ніяково ..колеги косяться а я пояснюю,що це допомагають однофорумчани. ..) буду періодично писать, що тут і як...
Offline Петрович
Новичок

Offline Петрович Новичок
« Ответ #16 : 21 Августа 2015, 18:54:10 »

Можу відправити такого ножика. Гадаю буде в нагоді.

http://i.piccy.info/i9/2466d2ebe97c0ec654d46acb83bf7013/1439356555/19919/817214/knife_500.jpg
Допомога форумчанину, патріоту, другу

Вітаю! Завтра Валерій зможе його отримати. Дякую!
Offline Петрович
Новичок

Offline Петрович Новичок
« Ответ #17 : 03 Сентября 2015, 13:45:15 »

Шановні колеги, вітаю!
Завдячуючи форумчанам Alehan, Игорь.А, Iron Man, рюгер зібрано певну суму. Окрема подяка smih за його чудового ножа. Усі речі були відправлені Валерію, окрім теплої білизни, яка буде надіслана згодом, по сезону.
На даний момент витрачено утричі більше, ніж зібрано, і це тільки на «дрібнички». Про закупку серйозних речей поки говорити важко.
Для подальшого збору коштів пропоную стабілізовану деревину з власних запасів (і власного виробництва).
Усім, кого зацікавить пропозиція, відправлю на електронну пошту невеличкий каталог (у форматі pdf) з фото та параметрами.
P.S. Благодійні пожертви також ніхто не відміняв.
З повагою,
Петрович Friends
Offline ваня закарпаття
Пользователь

не знаете що робити -точіть ніж
Offline ваня закарпаття Пользователь
« Ответ #18 : 03 Сентября 2015, 15:32:06 »

доброго дня вибачте зеленого новачка можу допомогти з бронею 5 клас виробництво ізраель розмір xl просять 6тис 1дна за мною
Offline Петрович
Новичок

Offline Петрович Новичок
« Ответ #19 : 03 Сентября 2015, 21:04:01 »

Дякую, за пропозицію. Про те, що Валерію потрібно в першу чергу дізнаємося трошки пізніше, коли він прибуде до частини і розбереться, що до чого.
Offline irbis7
Бывалый

Стас
Offline irbis7 Бывалый
« Ответ #20 : 03 Сентября 2015, 21:36:01 »

Потрібно буде все, що одягати, обувати, на чому спати(спальник), зв'язок, чим їсти і з чого пити, рюкзак, нормальний приціл, навіть паперових карт нема(завтра роздруковую), цирк!!! Розігнати нахрін цих чинуш від армії та правітєльство разом з радою. Слів нема, одні вирази!!!

Offline патріот999
Ветеран

093сім98два181
Offline патріот999 Ветеран
« Ответ #21 : 04 Сентября 2015, 00:56:33 »

Потрібно буде все....
Не в усіх частинах, ближче до лінії зіткнення все більш-менш від МО є (навіть харч пристойний), ну окрім "розкоші" - теплих спальників, ліхтариків, батарейок та інших необхідних речей, які й досі не в списках МО. От запасний комлект  камуфляжу вже можна підшукувати, бо буде один-єдиний.
Offline ваня закарпаття
Пользователь

не знаете що робити -точіть ніж
Offline ваня закарпаття Пользователь
« Ответ #22 : 04 Сентября 2015, 01:21:15 »

доброго вечора вставлю свої пять копійок на рахунок прицілу потрібно знати що за ствол карти якщо знае читати то добре незабути про аптечку краще німецьку або штатовську
Offline irbis7
Бывалый

Стас
Offline irbis7 Бывалый
« Ответ #23 : 04 Сентября 2015, 06:57:50 »

Не в усіх частинах, ближче до лінії зіткнення все більш-менш від МО є
Як ви думаєте, район бахмуцької траси та 29 блокпосту це далеко від лінії зіткнення? Я не з пальця це все висмоктую, на жаль.А так ага, є, навіть на одну СВД розщедрились.А всі закуплені Barrett, мабуть, навколо резиденції президента та ВР.

Offline Петрович
Новичок

Offline Петрович Новичок
« Ответ #24 : 07 Сентября 2015, 20:48:22 »

Валерій ще у Десні. Щойно з ним розмовляв. Вже не ганяють. Сидять на валізах і з дня на день чекають відправлення.
Обіцяв відразу повідомити, що потрібно в першу чергу.
axelT дякую за допомогу! Friends
Offline Петрович
Новичок

Offline Петрович Новичок
« Ответ #25 : 13 Сентября 2015, 11:42:41 »

Вітаю!
Про Десну Валерій писав тут: http://knives.com.ua/forum/index.php/topic,17477.0.html.
Щойно з ним розмовляв. Зараз його передислокували в Широкий Лан на так зване «злагодження» і… кинули напризволяще. Намет дірявий, гола земля, електрики нема (десь чудом вдалося зарядити мобільний), командири відсутні, на забезпечення (довольствие) не поставили, доїдають запаси, привезені з собою. Навколо всі п’яні, з усього підрозділу не п’ють двоє: Валерій та ще один боєць. Ті, що під градусом - сині Аватари - рвуться захищати Батьківщину... Бардак повний. Пробуде там зо два тижні.
P.S. Посилка йому давно зібрана, але поки просив не відправляти, поки не розбереться, що і як. Зараз шукаю (збираю) йому толкову аптечку.
З повагою,
Михайло
Offline рюгер
Ветеран

WOOD
Offline рюгер Ветеран
« Ответ #26 : 13 Сентября 2015, 17:27:33 »

Миша в вторник буду в городе трошки грошей отправлю,номер карты прежний?напомни будь ласка в ЛС
Offline Петрович
Новичок

Offline Петрович Новичок
« Ответ #27 : 15 Сентября 2015, 17:14:25 »

Вітаю! Сьогодні отримав аптечку, чого, на мій погляд, в ній не вистачало докупив і доукомплектував. Ну і спальний мішок, тепла білизна, усілякі потрібні дрібнички. Сьогодні ж все відправив Валерію в Улянівку Миколаївської обл.
Рюгер, дякую за допомогу! Friends
З повагою,
Михайло
Offline Петрович
Новичок

Offline Петрович Новичок
« Ответ #28 : 17 Сентября 2015, 14:50:31 »

Валерій написав:
доброго здоров'я! отримав вчора в 20-00посилочку.першу ніч немерз! !!спасибі величезне! дуже сподобався кухлик (в мене простий і кипяток паче в руки) а нерж необпіка.
хворіють хлопці, намалювались тимчасові командири , сьогодні навіть буржуйку виділили але по питну воду ходимо в село.вчора в мене день видався важкущий:підскочив тиск- вилижав день та вибігав(нудота) ..короче по посилку насилу сходив. В темноті розчихлив спальнік і закутався..зігрівся.
сьогодні сказали, що в ближчі пару днів заберуть нас вже командири 28 бригади на іншу територію там вже будуть перерозприділять кого куди. ..
Offline Петрович
Новичок

Offline Петрович Новичок
« Ответ #29 : 18 Сентября 2015, 19:43:16 »

Сьогодні відправив дощовий комплект (штани + куртка) з капюшоном і казанок.
Offline Петрович
Новичок

Offline Петрович Новичок
« Ответ #30 : 20 Сентября 2015, 11:18:38 »

Валерій написав:
"доброго здоров'я! отримав вашу чергову посилочку! кателок вже опробував,форму показував хлопцям (кажуть що тепер дощу можна не боятися )Все супер!
Спасибі вам за допомогу! сьогодні вже бачили представника 28 бригади. куди нас порозкидають нам,ще не відомо. .(але вже всіх порозприділяли) .як уточниться я відпишусь. буду по можливості описувать свої пригоди.
Ще раз-  Велике Спасибі за допомогу!!!"
Offline Петрович
Новичок

Offline Петрович Новичок
« Ответ #31 : 23 Сентября 2015, 14:56:07 »

Валерій написав:
"доброго здоров'я! Ітак,із палаток ширланівського полігону нас виселити і маршкидком перевели до дислокації (я так розумію)28 бригади. йшли степом із рюкзаками, сумками.деякі навіть із здоровими коробками. ..йшли під спекою..хтось йшов після битви з зеленим змієм (і проклинав всіх і вся) ,але комусь навіть з непитущих було важко на серце (спека..).Я пройшов нормально, лише руки боліли(рюкзак ніс та дві чималі сумки) .
Але прийшовши на місце, ми так і зостались під сонцем, комбриг щось чудив, давав якісь цу..короче нас не ждали. .розподілялися по професіях,знову строїлись причому з речами, бродили то туди, то сюди. .Годин у 8 Вечора нас погодували(каша та чай з хлібом (без всяких там сиру чи масла)..знову сиділи та ждали..десь в 22-00 таки повели до палатки. Гола палатка на пильній землі.короче спали на землі в пилюці але начебто під кришою. .
Сьогодні з ранку поснідали (каша,чай, хліб) і знову вигнали під сонце. там продержали до 13-00(готували мов нам місця)..Обідали (суп гороховий, каша гречана,пряник в глазурі,кампот) .їдається мене напряга-туди кладуть багато тушонки. .мій вид харчування для мене досить цінний, і тому буду поки вживати лише хлібі продукти та чай чи кампот..багато палаток щось готують на таганках газових,чи буржуйках. .вже подумую про маленький таганочок на малих балонах газових(можна і мівіну, і чай чи каву ітд)
Після обіду нас почали екіпірувати ..(впарювати)..мені правда досталась норм ще ківларова каска, бронік,карімат. хтось получив страшні спальніки..А в мене- новенький, красивий- присланий вами!
як виявилось я вже не ремонтник а стрілок і помічник гранатометника. в мотострілковому взводі. ..(як нас і попереджали тут просто поле чудес..Але все сп риймається норм і командири наче норм. ..
далі буду описувати ще, що і як."
Offline Петрович
Новичок

Offline Петрович Новичок
« Ответ #32 : 05 Октября 2015, 20:47:21 »

Кілька днів тому Валерій написав:
"доброго здоровья! знову вас сьогодні споминав добрим словом!вдів сьогодні повністю і наколінники і лівий налокотник (лівий лікоть опорний при стрільбі) .
кожен день (з 8-00 до вечора) відпрацьовуєм переміщення на бмп, десантування, стріляєм з гранатометів(мухи, прг7, підствольні). стрільби всі бойовими,патронів не жаліють. багато стріляють бмп2(гранатометними зарядами із пушки),птурами, паралельно працюють з нами агс та інколи зенітчики. і так кожен день..кажуть що ще хочуть з нами (з 28),спробувати  потринуватись" айдарівці".
пянок практично нема, всі втомлюються(цілий день в броніку, та на бмп, то в окоп ,то знов на поповнення боєкомплекту. .а там щей вечером чистить зброю (бо від пилу та нагану навіть клинили і акс і кулимети. .
короче романтика. . (є деякі хто просто обурений своїм перебуванням тут,але це вже інша тема)
ще раз Велике спасибі вам за підтримку та турботу!!!"
Offline Петрович
Новичок

Offline Петрович Новичок
« Ответ #33 : 06 Октября 2015, 10:23:37 »

Валерій написав:
"доброго здоров'я! ганяють, стріляємо,десантуємос з бмп. .але сьогодні якось дали відпочинок. прийшов замполіт (він  з афганським досвідом ,а тепер щей з новітнім  )сказав по секрету що підемо полюбому в саме пекло..(там роботи вистачить мов ще) ..він близький до штабу. .але поки ще не повернулися всі випускники, тай доозброюють людей. .
перебирав речі ,і тільки вчора знайшов серед присланих вами речей балаклаву..вона так необхідна при їзді на броні бмп. .. а я провтикав (як кажуть)..але тепер вже скористуюся нею( бо пилюка страшна і навіть з откритими очима без окулярів ,на швидкості їхать складно) .доречі сьогодні наш однофорумчанин Богдан, прислав свої окуляри. пилезахистні, та протиосколочні (він воював з ними а тепер вислав мені) .
прислану  вами теплу білизну ще не опробував(наче щє не сильно холодно, а в ночі присланий вами спальник таки здорово  виручає.) .із нагального наче все є.і аптечку ви мені зібрали і  непромокаючий костюм. .ще Богдан докинув із власного досвіду до аптечки. .десь трошки пізніше буду вже думати про зимову взованку..для земляка просив таку на сусідньому ресурсі(нас малися порозкидати а йому допомоги нема геть з відкіля чикати ,то попросив за нього там ,а собі попросив розгрузочну  систему-вибирають наче зараз саме яка краще підійде) .
а про те що там на Сході все тихше стає таки радує. але ще там треба буде трудитись,(нам про це кажуть нескриваючи)..так що ждемо та навчаємось."
Offline Кефир
Пользователь

Offline Кефир Пользователь
« Ответ #34 : 06 Октября 2015, 18:31:53 »

скіньте реквизити,  завтра відправлю разгрузку, мені покищо нетреба.
Страниц: [1] 2  Все Вверх Печать 
Мастер-нож  |  Разное  |  Беседка  |  Тема: Допомога форумчанину, патріоту, другу
Перейти в: