Добро пожаловать,
Гость
. Пожалуйста,
войдите
или
зарегистрируйтесь
.
10 Июля 2026, 06:26:27
1 час
1 день
1 неделя
1 месяц
Навсегда
Войти
Мастер-нож
|
Разное
|
Беседка
| Тема:
Іду на вибори
Страниц:
[
1
]
Автор
Тема: Іду на вибори (Прочитано 1093 раз)
Бойко
Бывалый
Статус: "Гость"
отображение информации ограничено
Бойко
Бывалый
Іду на вибори
«
:
26 Сентября 2014, 02:57:38 »
Вставлю сюди пару текстів що вже написав, а далі поспілкуємось якщо буде цікаво.
Прийняв для себе непросте рішення, причому без вмовлянь близьких до мене людей воно б не відбулося. Буду балотуватись по 161 округу, рідній Роменщині і окрузі. Я і на фронті як "замполіт" більше зробив добрим словом і позицією, ніж автоматом, тому хай хлопці з батальйону вибачають, серце рветься до них, але розум підсказує що тільки змінивши державу ми матимемо шанс на майбутнє, а не гинутимемо по Іловайськах.
Задача максимум - перемога, задача мінімум - поразка Шульги. Але в наскільки різних умовах боротьби ми знаходимось - це незбагненно. В нього ресурс, в мене правда і гаряче серце. Немає команди технологів, грошей, зв"язків. Знаю що є однодумці і союзники, але поки не розпочали робити справу, то все гіпотетично. Практично всі мої заощадження підуть на внесення грошової застави, а далі хоч на велосипед і по округу з спілкуванням до людей. Моя пропозиція до інших кандидатів: будемо чесно проводити кампанію, а під кінець перегонів зробити соціологію, хто перемагає той і залишається. Шульга це зло, яке треба перемогти.
Хто хоче і може чимось допомогти? Зараз як ніколи вирішується доля негідника Шульги, нашого парламенту, врешті і мого подальшого шляху.
Бо якщо я зараз поїду на Схід, то повернутись можу (якщо зможу) вже в геть іншу країну.
Повідомте тих, кому це може бути цікаво.
Бойко
Бывалый
Бойко
Бывалый
Re: Іду на вибори
«
Ответ #1 :
26 Сентября 2014, 02:58:03 »
Друзі!
Запрошую всіх, хто мене підтримує в прагненні перенести мою боротьбу за наші ідеали вже тепер на рівень Верховної Ради, в Ромни до пам"ятника Шевченка в неділю на 14.00.
Лише завдяки кожному з вас це стане реальністю, і ми отримаємо чергову перемогу на шляху до побудови України нашої мрії. Ваша віра в мене, ваша підтримка стане непорушною основою моєї натхненної і принципової роботи. Там і тоді перед вами я засвідчу те, від чого ніколи не відступався, і ніколи не відступлюсь.
Я вже знаю, що своє бажання бути там засвідчили люди з різних куточків України, тому запитаннями як зкоординуватись для доїзду власним транспортом турбувати Дмитра - 0957619103,
про можливість доїхати разом з кимось турбувати Лесю - 0500210784
http://www.youtube.com/watch?v=-uFdcHOJO8o
Бойко
Бывалый
Бойко
Бывалый
«
Ответ #2 :
26 Сентября 2014, 02:58:28 »
Кому цікаво трохи більше в хронології - ось:
https://www.facebook.com/nebajduzhij
Бойко
Бывалый
Бойко
Бывалый
«
Ответ #3 :
26 Сентября 2014, 02:59:31 »
Ніби за мною записували. Взято з мережі.
Біда України не в тому, що у нас мало прогресивних, освічених і розумних людей, які у всьому світі рухають суспільство в бік прогресу. Біда в тому, що вони сидять в Facebook і ведуть свою війну на полях інтернету, а не міняють суспільство в "реалі". Вони інертні. А адже вони можуть підняти свою п'яту точку і рвонути на всіх парах міняти навколишній світ. Вистачить бурчати, що ви б могли взяти участь, але ... Подолайте свої "але" і беріть участь!
Так підніміться, чорт забирай. Ідіть в політику! Ідіть у владу!
Почніть ті зміни які вже не просто актуальні, а життєво необхідні. Ідіть, щоб корупціонери і брехуни не залишилися у владі! Ідіть, щоб злодійкуваті чинуші не могли простягати свої схеми! Ідіть, щоб барига, який прийшов до міськради і підтягнув комунальні ринки під свій вплив, потрапив би в місця "не столь отдальонниє", а не в ВР. Ідіть, щоб ті, хто з року в рік обіцяють і не роблять, нарешті не купили і не обдурили голоси виборців. Ідіть, щоб негідник, що прикинувся патріотом не мав жодних шансів присмоктатися до бюджетного корита. Ідіть, щоб "талановиті сім'ї" Литвина чи Януковича не могли запускати коріння в законодавчу і виконавчу владу. Міняйте життя, а не філософствуйте в онлайні. Ви зможете! І не тільки засовувати всяку шваль в сміттєві баки, а й викинути їх на смітник історії.
Не відчуваєте можливості вести за собою країну? Тоді просто вийдіть з інета і беріть участь у виборах. Не допускайте підкупу виборців. Повідомляйте про це. Гласність і свобода слова головні вороги "гречкосіїв". Агітуйте за своїх обранців. Переконуйте оточуючих у тому, що без зміни всіх рівнів влади, оновлення і відродження України неможливе. Беріть участь в передвиборних процесах і пам'ятайте, що ми всі творці своїх доль. І якщо ми самі не почнемо змінювати, то ніхто не почне. А "гречкосіїв" і негідників одягнуть мундир патріотів і понесуть гроші і пайки, підкріплені красивими, але абсолютно брехливими словами.
І тоді не скаржтеся, що вас злили або обдурили. Не розказуйте потім, що от якби у вас був шанс ... У вас є шанс! І або ви їм скористаєтеся, або у владу повернуться бариги, корупціонери, бандити і брехуни, які готові пообіцяти все, що завгодно аби тільки одержати на найближчих виборах заповітний депутатський значок.
Піднімайтеся! Виходьте! Дійте! Беріть участь!
Мантис
Старожил
Мантис
Старожил
«
Ответ #4 :
26 Сентября 2014, 10:30:23 »
когда то.... давно....) я был политтехнологом, во время оранжевой в штабе яныка, потом у литвина на следующих, после этого я политиков настолько невзлюбил что вообщем то их и людьми не считаю.... конечно у них две ноги и руки, и даже два уха, но на этом сходство с людьми и заканчивается) Если надо, проконсультирую
«
Последнее редактирование: 26 Сентября 2014, 11:18:34 от Мантис
»
Если газеты начнут писать о том, что надо бросить курить, я лучше брошу читать!
У. Черчилль
вася12345
Ветеран
вася12345
Ветеран
«
Ответ #5 :
26 Сентября 2014, 10:50:10 »
так і треба пане Бойко, або роби щось сам, або в цій країні нічого не зміниться
Цитата: Мантис от 26 Сентября 2014, 10:30:23
когда то.... давно....) я был политтехнологом, во время оранжевой в штабе яныка, потом у литвина на следующих, после этого я политиков настолько невзлюбил что вообщем то их и людьми не считаю
возможно поєтому и надо поддерживать таких как Бойко
Как только научишся делать что-то действительно хорошо - оказывается что делать это уже не нужно.
Nutty
Ветеран
Nutty
Ветеран
«
Ответ #6 :
26 Сентября 2014, 11:12:43 »
О! Нехай щастить, пане Бойко
Перфекцехуист - человек, который хотел бы сделать идеально, но и так сойдет
Metrolog
Старожил
Metrolog
club Старожил
«
Ответ #7 :
26 Сентября 2014, 12:27:30 »
Саша, я от души поддерживаю твое стремление добиться изменений нашей Украины к лучшему!
Цитата: Бойко от 26 Сентября 2014, 02:58:03
і ми отримаємо чергову перемогу на шляху до побудови України нашої мрії.
Да, победить Шульгу - очень хорошее желание но что дальше? Хотелось бы прочитать хоть какую-то программу действий для "побудови України нашої мрії". Свергать мы уже научились, а стоить кто будет? Если изберем тех, кто будет свергать - нам ...дец, если тех, кто будет строить - Слава Украине!
С уважением. Метролог.
amato
Старожил
Слава Україні !
amato
club Старожил
«
Ответ #8 :
26 Сентября 2014, 14:06:57 »
+100 Вове.......больше конкретики........например -закон о оружии
налогообложение для ЧПшников........а то -
решать ваши проблемы
.......это все говорят и не один год. Щас Шульга в стиле Януковича - всем все решить наобещает.........по секторам , коровам -коровники. Токарям -токарники.......дояркам -пастуха......а если гречку даст.........
шансы уплывут ИМХО.
khudoshun.blogspot.com
khudoshyn.com.ua
Jazz
Бывалый
Jazz
Бывалый
«
Ответ #9 :
26 Сентября 2014, 14:19:47 »
Саше - удачи !!! Свежие люди в политике очень нужны!
Плюсую к Метрологу и Амато - свобода предпринимательства с понятными и справедливыми налогами - уже , считай половину коррупции не будет, закон об оружии , особенно в данной ситуации , тоже необходим, заставить ментов поддерживать порядок (и на дорогах и в обществе) - вот таких политиков точно ждет поддержка людей. ИМХО
Т.е. пора делать конкретные шаги чтобы уйти от ситуации, когда любой гражданин потенциальный преступник.
shadowm
Ветеран
shadowm
Ветеран
«
Ответ #10 :
26 Сентября 2014, 14:31:26 »
Підтримую! Успіхів у починаннях, але нам дійсно треба план дій
Мысль это оргазм мозга - тот, кто способен его испытывать, получает удовольствие, а тот, кто не способен, вынужден имитировать.
Big rise bull
Пользователь
Big rise bull
Пользователь
«
Ответ #11 :
26 Сентября 2014, 21:27:00 »
Підтримую бажаю не спаскудитись
isnala
Пользователь
isnala
Пользователь
«
Ответ #12 :
26 Сентября 2014, 22:20:10 »
Удачі, Сашко.
"Если нельзя, но очень хочется, то можно".
монгол
Ветеран
Мир вашему дому.
монгол
Ветеран
«
Ответ #13 :
27 Сентября 2014, 06:08:15 »
Саша так как лезиш в политическую выгребную яму надень сапоги по выше, политика дело исключительно грязное, не испачкай свою чистую душу и добрых надежд, но кто то должен работать и золотарём.
Удачи тебе на данном трудном поприще, и постарайся что то изменить к лучшему в нашей стране, в меру твоих сил.
Vadim_K
Старожил
Vadim_K
club Старожил
«
Ответ #14 :
27 Сентября 2014, 20:07:13 »
Раньше я думал, что в управленцы должны идти грамотные экономисты, финансисты и политики.
Сейчас я склоняюсь к тому, что эти места должны занимать патриоты. А специалисты должны быть у них в команде.
Саша, главное - не скурвиться. Удачи тебе и верных решений!
Бойко
Бывалый
Бойко
Бывалый
«
Ответ #15 :
30 Сентября 2014, 17:19:55 »
Друзі!
Не зважаючи на те, що зараз іде війна, внутрішні вороги не менш страшні за зовнішніх, і боротьбу з ними треба розпочинати негайно. Повернувшись з зони бойових дій і одужавши, я як ніхто інший розумію, що якби у владі були достойні люди, ми б не гинули отак по Іловайськах, Україна була б зовсім іншою, не було б ні розкраденої, зневіреної армії, ні Януковича з золотим батоном, ні яєць Фаберже у Пшонки, був би достаток в кишенях, гідність в серцях і спокій в душі.
Тому я, разом з командою однодумців вирішили здобути перемогу в цих перегонах і захищати ваші інтереси, Українську Справу вже з депутатсьсим мандатом в руках. І не кажіть що змінити нічого неможливо. Якби хоч один взвод нашого батальйону зайшов в Верховну Раду - ніхто з них би навіть не наважився на якісь негарні вчинки. Ми попереджувальних пострілів не робимо.
Ситуація, що склалася на моєму рідному окрузі (Сумщина) за всіма оцінками просто зобов"язує перемогти, і ми це обов"язково зробимо, але без вашої підтримки і ваших зусиль, мотивованих виконанням обов"язку це точно не відбудеться.
Увесь мій усвідомлений життєвий шлях пройшов в товаристві чесних і достойних людей, які вірять в мене і підтримують мене зараз, їхньою волею я і йду в депутати.
Зараз чимало моїх друзів з усієї України їдуть на допомогу, будуть натхненно працювати щоб врешті отримти чергову перемогу на шляху до побудови України нашої мрії. Якщо ви хочете долучитись до команди молодих патріотів, які все своє усвідомлене життя намагаються змінити цей світ на краще, якщо ви хочете провести найнезвичніший місяць свого життя в товаристві ефективних, цікавих, непересічних і патріотичних людей, і цим написати нову сторінку нашої історії, а поміж іншим здобути досвід командної роботи і знайти чимало друзів, то ми чекаємо на вас. Запропонувати можемо небагато: знайдемо де поселити і чим нагодувати. Робота вже кипить, долучатись можна коли завгодно і на будь-який термін.
Подробиці вам розповість Мирослав:
https://www.facebook.com/miroslav.olshansky
0996414421
Робімо малі справи, а Велика сама собою зробиться.
Іван Липа
"Свій до свого по своє"
Олександр Бойко
http://vk.com/id18027091
https://www.facebook.com/nebajduzhij
amato
Старожил
Слава Україні !
amato
club Старожил
«
Ответ #16 :
10 Октября 2014, 07:29:39 »
http://www.youtube.com/watch?v=9WIW-rWdtAU
Сашко в дебатах.....
khudoshun.blogspot.com
khudoshyn.com.ua
патріот999
Ветеран
093сім98два181
патріот999
Ветеран
«
Ответ #17 :
10 Октября 2014, 14:35:59 »
По двум телам справа уже давно плачет мусорный бак,заждалась гнилая капусточка,заскучала
YuraS
Старожил
Не шалю, никого не трогаю, починяю примус.
YuraS
club Старожил
«
Ответ #18 :
10 Октября 2014, 16:09:33 »
В мусорный бак - не вариант. Законодательный запрет на занятие любой должности в государственных и выборных органах - это вернее будет.
It isn’t etiquette to cut anyone you’ve been introduced to (c) Red Queen by Lewis Carroll
Wlad
Ветеран
Wlad
Ветеран
«
Ответ #19 :
10 Октября 2014, 21:43:00 »
Мій сайт
Моб- 0685571656
Моб- 0996328521
Влад
Страниц:
[
1
]
Мастер-нож
|
Разное
|
Беседка
| Тема:
Іду на вибори
Перейти в:
Пожалуйста, выберите назначение:
-----------------------------
Мастерская
=> Авторские работы
=> Советы мастеров
=> Дела кузнечные
=> Заточка ножей
=> Тюнинг ножа
=> Работа с кожей, ножны и чехлы
===> Инструменты и приспособления
Про ножи
=> Обзоры, отзывы, вопросы, проблемы
=> "Українська ножівня"
===> Надбання давньоукраїнських митців і ремісників
===> Історичні ножі наших сусідів
===> Загальноісторичний розділ
=> Украинская Ассоциация владельцев оружия
Разное
=> Выставки, ярмарки, фестивали
===> Кузнечный фестиваль, с.Трудолюб
===> Выставка-фестиваль "Мастер-нож"
===> Годовщины форума
=> Конкурсы
=> Доска объявлений
===> Поздравления
=> Встречи, мероприятия
=> Беседка
===> Литературный раздел
===> Кулинария
=> Барахолка
===> Магазин ножевой фурнитуры "KNIFY"
===> Продажа авторских ножей
===> Серийные ножи
===> Инструменты, оборудование и материалы для изготовления ножей
===> Неножевая барахолка
===> Заказы мастерам
===> Заказы в интернет магазинах
===> Постоянные предложения от форумчан
=====> Мозаичные пины от СВАТ
=====> Алмазные бруски, пасты, инструмент от Дмитрий(WLD)
=====> Точильные камни от stilus2008
===> Куплю
Загружается...