Мастер-нож Мастер-нож Форум любителей ножей
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
07 Июля 2026, 20:13:21

Войти
* Начало Правила Новые сообщения Закладки Фото галерея Помощь Поиск Календарь Войти Регистрация
Мастер-нож  |  Мастерская  |  Советы мастеров  |  Тема: окалина 0 Пользователей и 1 Гость смотрят эту тему.
Страниц: 1 [2]  Все Вниз Печать
Автор Тема: окалина  (Прочитано 1861 раз)
Offline СТЕРХ
Старожил

Статус: "Гость"
отображение информации ограничено

Offline СТЕРХ Старожил
« Ответ #35 : 16 Марта 2011, 17:22:51 »

Я говорив не лише за себе, преді мною ще Джад відмітився, а оскільки ми поряд живем, то вивчали б твій клинок чотирма очима та двома головами Смеющийся, може я тут і один такі спуски робити намагаюся, та можеш подивитися скільки колес у мене назамовляли

«То, что не убивает нас, делает нас сильнее» (Ницше)
Ярослав
Гость
Ярослав Гость
« Ответ #36 : 16 Марта 2011, 18:42:35 »

та можеш подивитися скільки колес у мене назамовляли
то не показник.
Повір там стільки   заморочок окрім колес :)
Offline СТЕРХ
Старожил

Offline СТЕРХ Старожил
« Ответ #37 : 16 Марта 2011, 20:05:37 »

ага, заморочок стільки, що колеса будуть пилюкою припадати Улыбка
людям подобаються вогнуті спуски, робити їх будуть, це справа часу, тільки не треба лякати заморочками
Взагалі тема себе вичерпала і починає лише дратувати, тому більше тут, не по темі, не пишу

Spaniard
Гость
Spaniard Гость
« Ответ #38 : 16 Марта 2011, 21:20:20 »

ага, заморочок стільки, що колеса будуть пилюкою припадати Улыбка
людям подобаються вогнуті спуски, робити їх будуть, це справа часу, тільки не треба лякати заморочками
Взагалі тема себе вичерпала і починає лише дратувати, тому більше тут, не по темі, не пишу
Ніхто нікого не лякає,я просто поділився враженями.В мене по сьогодні не виходить,як хочу,і навіть бачив ножі по 600 євро,і там не чисто зроблено
Що стосується твоїх кругів,то я дивуюсь людям,але кожен вибирає собі дорогу сам.

Не роби з мене ворога ,хііба я мало показав відео,я думаю воно багато кому допомогло, навіть якщо ти не будеш лукавити,скільки раз дивився?ти два роки тому уяви немав,що таке вогнуті спуски,чи не так?а зараз ріжеш майстра,і клиночками підторговуєш
Два роки тому ти мене зпитував, як я бачу твої роботи,ким тебе рахую,от тепер сам подивись на свої роботи двохрічної давності,і сам собі відповіш на це запитання.

Так,що ти спочатку,зніми хоть одне відео,хоть щось зроби для людей,а не для кишені,а потім будеш когось звинувачувати в залякуванні.

Чув я ,що ти питаєш по людях,шукаєш мій ніж,не спіши,я на СГ передам пару штук,буде змога подивитись.
« Последнее редактирование: 16 Марта 2011, 21:22:28 от Spaniard » Записан
Offline СТЕРХ
Старожил

Offline СТЕРХ Старожил
« Ответ #39 : 16 Марта 2011, 23:24:11 »

більше зарікатися не буду, що не буду писати, бо тут не відписати не можна
Василію, про залякування я писав не тобі
"клиночками підторговуєш"
якось не по-доброму сказано не знаходиш?
а що мені робити, лікоть гризти? три клиночки продав, вже торгівцем став, при тому, що ще зкинув по 50грн з кожного клиночка, ох і нажився...
та й я тобі писав в приваті, що збираюся робити фултанги, а всадний монтаж мене не цікавить на даний час, тому і розпродую, жити за щось треба
Відео я всі твої дивився і неодноразово, однак ти і сам розумієш, що всього на відео не видно, це скоріше відчувати потрібно і дещо зрозуміти.
З твоїми секретами я погоджуюся, конкурентів ти собі сам створювати не будеш - не дурень, але дещо в твоєму тоні мені не сподобалось, скажу відверто, навть настрій зіпсувався, особливо коли ти послав (іншого слова не підберу)  дивитися на ніж Джонсона до якихось хлопців, тому я відписав декому щоб подивитися на твій ніж, саме на спуски, сподіваюся ти не проти
Тебе інколи заносить, мене також може, вибач якщо образив чимось, всього доброго (смайлик, що піднімає капелюха)

Ярослав
Гость
Ярослав Гость
« Ответ #40 : 16 Марта 2011, 23:55:27 »

Тебе інколи заносить, мене також може, вибач якщо образив чимось, всього доброго (смайлик, що піднімає капелюха)

СТЕРХ не  кіпішуй. Василь  тобі  правду написав.  Два рочки тому  одиниці  бачили  фотки а не відео як  що робиться.   Ти теж вибрав вігнуті.  Знаєш хоть як елементарно що і до чого. Навіть із за цього я б на твоєму місці промовчав.  Тобі не  дивно що людина приїхала в чужу країну, ножову країну з ножовою культурою і  дає  місцевим майстрам   платні  майстер класи?  Задумайся. І вчись поки є можливість.

Мені Фес колись  сказав "що ви  хвалите - хаять треба"  я плін образився піпець. Але зараз розумію, якби він змовчав, я б так і топтався там де був. За що я  вдячний йому що не промовчав.

А те що і яким тоном написано про клинки.  Якби я свої продавав,  ціна була б не менше 500 грн. Так що  за  баригу не парся.  А вчись і на ус мотай  поки можеш.  І запам"ятай - герої помирають першими :)
Offline СТЕРХ
Старожил

Offline СТЕРХ Старожил
« Ответ #41 : 17 Марта 2011, 00:18:21 »

Ярослав, про яку невдячність йде мова, я Василію вдячний за відео, за уроки, я не з тих людей, хто про таке забуває, які б відносини у мене з ним не були
однак, Василій може погарячкувати, це я знаю, така він людина, особливо на форумі, коли емоції словами передати важко, однак не приємно коли про мене думають, що я зазнаюся (вважаю себе майстром з великої літери, в той час коли мене навіть у списку майстрів немає, рано мені туди записуватись), тим більше коли називають баригою чи мають це на увазі, в той час коли продаю клинки задешево чи роблю колеса бо дуже просили, сам працюю на таких, бо кипити можливості поки немає

Ярослав
Гость
Ярослав Гость
« Ответ #42 : 17 Марта 2011, 00:22:39 »

ти так і не зрозумів про  що тобі  пишуть.
Spaniard
Гость
Spaniard Гость
« Ответ #43 : 17 Марта 2011, 01:57:17 »

Ярослав, про яку невдячність йде мова, я Василію вдячний за відео, за уроки, я не з тих людей, хто про таке забуває, які б відносини у мене з ним не були
однак, Василій може погарячкувати, це я знаю, така він людина, особливо на форумі, коли емоції словами передати важко, однак не приємно коли про мене думають, що я зазнаюся (вважаю себе майстром з великої літери, в той час коли мене навіть у списку майстрів немає, рано мені туди записуватись), тим більше коли називають баригою чи мають це на увазі, в той час коли продаю клинки задешево чи роблю колеса бо дуже просили, сам працюю на таких, бо кипити можливості поки немає
Женя!
Не буду тобі розповідати про свою долю,але я ціну словам знаю,і ніколи нікого не обзиваю.
Приторговуєш,не означає барижнічаєш.Барига перекупщик,тиж продаєш свій продукт,чи не так?я також збуваю свої ножі,то ,що я барига?
І за круги я тебе не засуджую,молодець,що помагаєш людям,але я невірю що на них можна щось путнє зробити,тому так написав,боя тут на стандартних товчусь майже на місці,а ти за дерев*яні  говориш.
Гарячка тут ні причому,все що я кажу,опирається на мій опит,і якщо я щось кажу на весь форум,значить воно так є.Давай повернемся до цієї теми десь через два роки,і ти перед всіма скажеш,хто був правий на рахунок стрічок,це не мій вигон,це пише в кожній книжці де дається майстерклас,між іншим після завтра буде презентаця книжки,де майстеклас по виведенню спусків,шліфовці,і поліровці даю я.
Якщо ти думаєш,що я хотів тебе образити,ти помиляєшся,я тільки хотів до тебе достукатись.
Offline СТЕРХ
Старожил

Offline СТЕРХ Старожил
« Ответ #44 : 17 Марта 2011, 02:34:48 »

от і порозумілися
цікаво буде побачити книжку кивающий
це вже каже про визнання
а про круги скажу так
коли немає грошей, іншого виходу не бачу, принаймні для повчитись підійде, навіть для хоббі вистачить, якщо руки правильно стоять, я ж клиночки показував, ти казав "ростеш", тобто щось да можна, а розживуся грошима, візьму нормальні круги, а можливо гумові кільця для цих, такі також зробити зможуть, вийде набагато дешевше ніж алюмінієве, а суть та сама
і про стрічки я вірю, через час все зрозумію, чому так

Spaniard
Гость
Spaniard Гость
« Ответ #45 : 17 Марта 2011, 03:26:59 »

от і порозумілися
цікаво буде побачити книжку кивающий
це вже каже про визнання
а про круги скажу так
коли немає грошей, іншого виходу не бачу, принаймні для повчитись підійде, навіть для хоббі вистачить, якщо руки правильно стоять, я ж клиночки показував, ти казав "ростеш", тобто щось да можна, а розживуся грошима, візьму нормальні круги, а можливо гумові кільця для цих, такі також зробити зможуть, вийде набагато дешевше ніж алюмінієве, а суть та сама
і про стрічки я вірю, через час все зрозумію, чому так
Я також на дерев*яних починав,і робити на них можна,і рости будеш,і знаменитм станеш,я рідко в людях помиляюсь.
Страниц: 1 [2]  Все Вверх Печать 
Мастер-нож  |  Мастерская  |  Советы мастеров  |  Тема: окалина
Перейти в: