Гость
|
« Ответ #353 : 12 Февраля 2011, 00:52:08 »
|
|
|
|
Давайте начнем з того,що спочатку потрібно зробити на рівні хочаб Ловелеса(його учні його перейшли),повірьте на слово не так просто. Що таке ім*я,і де воно береться в штучників?з неба воно не падає,скажете піар,не правда,повинен бути рівень.Що таке рівень?як для мене,це роки каторжного труду,з безсонними ночами. Практично не реально робити на рівні Ловелеса,і не мати імені,ножовий світ дуже малий,всі всіх знають,хто починає виходити на рівень,їх зразу замічають,рівень видно на кухоннику. Юра,ти помиляєшся,що думаєш, я іду по скороченій дорозі,і роблю Ловелеси,бо їх купують.Я їх роблю тому,що чисто зроблений Ловелес,це прохід в еліту ножового світу,тому і роблю їх часто,щоб навчитись їх робити досконало. В мене є достатньо своїх моделей,якщо відсліжувати Іспанський форум,то майстри роблять ножі,якi називають Vasyl,ножі з вогнутими від обуха спусками не обов*язково Ловелеси,такі ножі робить Джонсон,Бекер,і Багато інших майстрів Ну а на закінчення відійду від теми,вчора гартував 5 клинків з Д-2,і один з 690со,на останньому зробив термоцикли,результатом шокований,ша шліфовку пішло 2 години,впевнений різ у цього ножа буде на крок кращим,чим би його гартували на фабриці(на фабриці гартують чуть не насипом),жалко клинок на замовлення,і нема часу протестувати,але це свіжий цвях в голову,по виставці начну експерементувати,знову піде декіька метрів металу,але впевнений,що результат буде кращий,як фабричний. Хтоб і щоб не говорив,ручна робота завжди буде в ціні,Іспанські фабрики стоять,а у мене замовлень майже на рік, впереді ціна в мене не фабрична,мої Іспанські колеги,також без роботи не сидять.
|