Мастер-нож Мастер-нож Форум любителей ножей
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
10 Июля 2026, 20:08:28

Войти
* Начало Правила Новые сообщения Закладки Фото галерея Помощь Поиск Календарь Войти Регистрация
Мастер-нож  |  Разное  |  Выставки, ярмарки, фестивали  |  Тема: виставка AMЯA BLANCA 0 Пользователей и 1 Гость смотрят эту тему.
Страниц: [1] Вниз Печать
Автор Тема: виставка AMЯA BLANCA  (Прочитано 4412 раз)
Spaniard
Гость
Spaniard Гость
« : 09 Ноября 2010, 00:11:16 »

Пройшла перша виставка ножів організатором якої став журнал  АМЯA BLANCA(я не помилився,назва іменно така).
Виставка не обітцяла нічого доброго,проводидась  в не  дуже пристойному районі Мадриду,скептики говортли,що взагалі відвідувачів не буде,а вийшло все навпаки,відвідувачів і покупців було багато,енергетика взалі на відміну від інших виставок була прекрасна,всі залишились задоволеними,я навіть і не думав,що можу продатись на нікому не відомій виставці,якщоб організатори мені не надали безплатний стіл,яб і не поїхав,про щоб напевно дуже б шкодував,але ,як бачите Бог добрий.
Зняв легоньке відео,а фоток не маю,просто не було часу,і чесно кажучи мене мало інтересують навахи,а з заграниці не було майстрів,правда мої друз і- клієнти позносили мені на огляд роботи з своїх колекцій(майстрів які мене інтересують),так,що була можливість пробігтись з штангелем,подивитись як зводять майстри з сорокарічни стажем,ножі яких коштують від 500 і догори.
Відео не якісне,не було часу,і  оператор з мене ніякий,а фотки подивіться на ссилці з іспанського форума
http://armasblancas.mforos.com/933177/9623722-feria-arma-blanca/

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=xmOgeXoTSUQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=xmOgeXoTSUQ</a>
Offline СТЕРХ
Старожил

Статус: "Гость"
отображение информации ограничено

Offline СТЕРХ Старожил
« Ответ #1 : 09 Ноября 2010, 00:21:40 »

Супер виставка
закриті стенди нагадали виставки у нас, ностальгія...

«То, что не убивает нас, делает нас сильнее» (Ницше)
Offline Empty
Пользователь

Offline Empty Пользователь
« Ответ #2 : 09 Ноября 2010, 09:37:51 »

Супер виставка
закриті стенди нагадали виставки у нас, ностальгія...
100% а також кузня на дворі, як на майстер клинок...
Offline Сержант
Старожил

Offline Сержант Старожил
« Ответ #3 : 09 Ноября 2010, 09:47:11 »

Афигеть! вот это выбор материалов!: shok
http://i1229.photobucket.com/albums/ee468/villacucci/feria%20Arma%20blanca/DSC_0179.jpg
виставка AMЯA BLANCA

Только ради этого стенда стоило посетить выставку.
Offline bibo
Старожил

Offline bibo Старожил
« Ответ #4 : 09 Ноября 2010, 11:01:49 »

Куёт Европа!  Куёт! Смеющийся Смеющийся Смеющийся

Отделка ножей просто... Нет слов!!!

Василь! Спасибо за видео и ссылку!
ja)d.
Гость
ja)d. Гость
« Ответ #5 : 09 Ноября 2010, 11:12:18 »

а вийшло все навпаки,відвідувачів і покупців було багато,енергетика взалі на відміну від інших виставок була прекрасна,всі залишились задоволеними

хе хе, ближче до народу завжди веселіше  :D
Offline Циркач

Старожил

Картина маслом!..
Offline Циркач club Старожил
« Ответ #6 : 09 Ноября 2010, 13:26:57 »

Дуже сподобалась "кафетерія"!  
Стоять величезні полиці з пляшками з вином. Навіть побачив бокали наповнені вином на стендах з ножами - майже як у нас на виставках СГ!!!   Тільки у нас стоіть коньяк та горілка. І сало.
А тут  - вино!  Браво  Треба і собі завести таку традицію.  

Ножики Василя можна впізнати за сотню метрів. Чомусь таке враження, що майже всі работи (крім робіт Василя) - китайщина. Все кольорове, яскраве...  
А атмосфера відчувається, що дуже дружня! Як і в нас.
Василю, а якийсь банкет був?

П.С.Василю, от якби ти вмів тримати камеру так, як ти тримаешь сталюку, з якої робиш ножика (ну, хоча б на десяту частину того), то Джеймс Камерон або Стівен Спілберг забрали б тебе до себе оператором!  Смеющийся
« Последнее редактирование: 09 Ноября 2010, 13:30:39 от Циркач » Записан

Чем крепче нервы, тем ближе цель!
Offline AKS
Старожил

Offline AKS Старожил
« Ответ #7 : 09 Ноября 2010, 13:33:45 »

Ножики Василя можна впізнати за сотню метрів. Чомусь таке враження, що майже всі работи (крім робіт Василя) - китайщина. Все кольорове, яскраве... 
+1! Такое впечатление, что многие другие ножи у разных продавцов из-под одного станка(руки)! Ну очень похожи друг на друга в отличии от Васиных.

С уважением, Сергей.
Ярослав
Гость
Ярослав Гость
« Ответ #8 : 09 Ноября 2010, 21:34:50 »

Схоже в них  всього один коваль..  Crezy

Ножі правда різношерстні. Навахи сподобались..  shok Crezy Готов

Spaniard
Гость
Spaniard Гость
« Ответ #9 : 09 Ноября 2010, 23:24:27 »

Хочете вірьте,хочете ні,але це єдиний в іспанії більш менш коваль,є ще один добрий спеціаліст по нержавійючому дамаску,але він мільйонер,і кує для душі,а професійно кобить руків8я майже для всіх іспанських фабрик,для мене робить мікарту.
Роботи в іспанців подібні,бо одна школа,і вони не виїздні,варяться в свому соку,спуски виводять машини,клинки беруть в одному і томуж місці,за ножі просять тисячі,а клинки з 420 сталі.

Offline Metrolog

Старожил

Offline Metrolog club Старожил
« Ответ #10 : 10 Ноября 2010, 09:46:29 »

Василий, спасибо за видео и за ссылку! Много навах, а я к ним не ровно дышу...   Ну, и ножи некоего Гошовского хороши... Смеющийся

С уважением. Метролог.
Берия
Гость
Берия Гость
« Ответ #11 : 10 Ноября 2010, 14:40:52 »

Цитата:-"Хочете вірьте,хочете ні,але це єдиний в іспанії більш менш коваль,є ще один добрий спеціаліст по нержавійючому дамаску,але він мільйонер..."
Э думка що потрібно з наших ковалів робити, таку собі бригаду, та тишком-нишком до Гішпанії, а Василь не десть пропасти Улыбка
Шановний Василю, мені коли говорять що нема відомих українців крім Кличко, так я Вас і Ваші роботи показую  - дивляться роти роззявивши, а один сказав що це рєальна єкономія на бритвах
Spaniard
Гость
Spaniard Гость
« Ответ #12 : 10 Ноября 2010, 15:11:32 »

Э думка що потрібно з наших ковалів робити, таку собі бригаду, та тишком-нишком до Гішпанії.
Ви маєте рацію,наші ковалі булиб на висоті,але наші тяжкі на підйом,вони чекають,що іспанці до них приїдуть.Я давно кажу щоб їхали,якщо дорого ,можна скинутись грошима,і роботами,і послати делегацію,а я звісно допоможу.В середині березня виставка,запрошую всіх бажаючих.
NG
Гость
NG Гость
« Ответ #13 : 10 Ноября 2010, 20:24:49 »

Василь, спасибо! Много хорошего почерпнул для себя.
Offline oleg_b

Старожил

Offline oleg_b club Старожил
« Ответ #14 : 15 Ноября 2010, 18:17:30 »

Классная выставка 
Столько всего "вкусненького"...

Блог: http://knife-news-ua.blogspot.com

Новое хобби -
Страниц: [1] Вверх Печать 
Мастер-нож  |  Разное  |  Выставки, ярмарки, фестивали  |  Тема: виставка AMЯA BLANCA
Перейти в: