Мастер-нож Мастер-нож Форум любителей ножей
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
08 Июля 2026, 10:51:16

Войти
* Начало Правила Новые сообщения Закладки Фото галерея Помощь Поиск Календарь Войти Регистрация
Мастер-нож  |  Мастерская  |  Советы мастеров  |  Тема: Вали та колесики для гріндера 0 Пользователей и 1 Гость смотрят эту тему.
Страниц: [1] Вниз Печать
Автор Тема: Вали та колесики для гріндера  (Прочитано 1296 раз)
Offline shadowm
Ветеран

Статус: "Гость"
отображение информации ограничено

Offline shadowm Ветеран
« : 28 Апреля 2010, 19:08:37 »

День добрий.
Маю намір зробити грінтер (чи щось типу того, залежно що вийде   Смеющийся )

Купувати вали виходить доволі дорого, тому є варіант їх виточити. Як ви гадаєте, чи є в тому сенс? Якщо є, порадьте будьласка оптимальний діаметер, ширину валів, а також матеріал з якого варто їх виточувати. Чи варто обклеювати їх гумою?

Дякую.

Мысль это оргазм мозга - тот, кто способен его испытывать, получает удовольствие, а тот, кто не способен, вынужден имитировать.
Offline Maren
Бывалый

Offline Maren Бывалый
« Ответ #1 : 28 Апреля 2010, 19:44:36 »

Тихо тихо не спішіться))всьо за 1 день не будете знати.. помаленьку комспектуючи читайте форум)всі проблеми відпадуть самі собою :)а які лишаться то можна уточняти)Не обіжайтесь якшо адмін знесе Вашу тему  :)
Offline shadowm
Ветеран

Offline shadowm Ветеран
« Ответ #2 : 28 Апреля 2010, 19:48:01 »

Незрозумів, А чому?  Потрібної інформації на форумах я не знайшов

Мысль это оргазм мозга - тот, кто способен его испытывать, получает удовольствие, а тот, кто не способен, вынужден имитировать.
Offline Циркач

Старожил

Картина маслом!..
Offline Циркач club Старожил
« Ответ #3 : 28 Апреля 2010, 20:20:08 »

Читайте повнимательней разделы. Многое чего есть и уже обсуждалось.
http://knives.com.ua/forum/index.php/topic,1895.0.html
 Если будут вопросы - задавайте. Всегда рады помочь.

Чем крепче нервы, тем ближе цель!
Ярослав
Гость
Ярослав Гость
« Ответ #4 : 28 Апреля 2010, 20:24:56 »

Я собі виточив з алюмінію. Довжина 80 мм. Діаметр  прямого 75 мм.  Другий бочка - 75 мм, края 60 мм.  Можна точити з капролону. Нормально ходить.
 Тут потрібно орієнтуватись від довжини та ширини стрічки.
Offline telepuzhtc
Пользователь

Offline telepuzhtc Пользователь
« Ответ #5 : 28 Апреля 2010, 23:29:20 »

Согласен, лучше не спешить.
Я перечитал наверно все ссылки
Вот основная          http://talks.guns.ru/forummessage/97/237250.html
Я свой месяц в голове собирал, еще месяц пытался подобрать подручные материалы у себя в гараже и у тестя. Понял что без токаря никак.Сделаю, покажу.

С Уважением, Андрей.
Offline Maren
Бывалый

Offline Maren Бывалый
« Ответ #6 : 29 Апреля 2010, 09:16:35 »

Я сам таким був, як тільки зареєструвався все хотів знати  і нічого не хотів пропустити..це нормально:).. не хотів нікого обідити  ...але на форумах інформації дуже багато..шукаєш, тягнеш по нитці, обдумуєш, додаєш своє, перечитиуєш, шось починаєш робити і тд :) лібше трохи почитати і придумати шо саме підходить Вам.. без ткоаря тоно немає, що робити.. ось тут обговорюють і хочуть заказати круг http://knives.com.ua/forum/index.php/topic,1895.0.html ..
Якшо хочете зробити шось маленьке то почитайте на цьому форумі статті danilad.. він відомий конструктор  Показывает язык
Токарі тут теж є)) І про великі моделі гріндерів тут є...спершу подивіться всі варіанти  :) Мені спершу теж здавалося все трохи запутаним, але як розібрався вроді ніочго тяжкого немає)
Offline shadowm
Ветеран

Offline shadowm Ветеран
« Ответ #7 : 29 Апреля 2010, 10:40:13 »

Дякую за інфу. Питанням гріндера займаюся вже не перший місяць, ЛШМ вже в печінці сидить.  {0_5}

Страниц: [1] Вверх Печать 
Мастер-нож  |  Мастерская  |  Советы мастеров  |  Тема: Вали та колесики для гріндера
Перейти в: