Нещодавно закінчив ще одного ножа =), вирішив назвати його мисливець. Сухі цифри і факти:
клинок - дамаск від Тохи, точна кількість шарів мені невідома, твердість також сказати важко, десь мабуть 56 - 59 НRC, але один його клинок (той що був в темі "Вістун" вже досить тривалий час мені служить вірою і правдою в походах в Карпати, в побуті, і т. д. і т. п. - різ досить агресивний, заточку тримає, РК не викрошується {_11}). Довжина - 115 мм, ширина 25 мм, клин від обуха, не заточений.
Загальна довжина 210 мм.
Руківя - морений дуб, нержавійка, пін, покрито данішом, поки без карнауби, на фотках вийшов блискучий, як котячі ... (_23) вживу не так блистить, і добре, що не блистить, все ж таки мисливець...
Піхви - шкіра з твердою проставкою, гідрофобна пропитка.
Монтаж всадний на епоксидку.

Мисливець

Мисливець

Мисливець

Мисливець

Мисливець

Мисливець

Мисливець
Ніж не робився для піддівання ним каналізаційних люків, рубки кісток, строгання цвяхів {_17}, з іншими притаманними йому завданнями думаю справиться на ура

.
З плюсів - руківя вийшло вдале, бо в руці сидить комфортно, в піхвах надійно фіксується, непогане балнсування (десь на рівні підпальцевої виїмки, чуть зміщено в сторону тильника).
З мінусів - є дрібні косяки, може потягнути на "холодняк", бо є підпальцева виїмка (більше 5 мм) і довжина клинка більше 90 мм.
За фотки дуже не сваріться, сам знаю що

.