Мої вітання товариству !!!
Дозвольте представити Вам свою чергову роботу. Зпершу почав робити "Шерхана", але робота постійно затягувалась (свята).Ще брат на нозі пальці зломив і приїхав у вимушену відпустку. Його також потрібно було чимось зайняти. Була давно зроблена заготовка під нож- йому, яку він почав доводити до розуму. І паралельно з ним, я зробив ще одного ножа - "Балін", можна сказати на "одному подиху". Я свої ножі фінішував одночасно. Брат повіз свого- ще в село , надіюсь там він його доробить вже)). Загалом добре час провели.
ТТХ: "Шерхан"
Клинок - 132/28.5/4.2 хвостовик 100мм, Х12МФ (62 HRC) від Ігора Кононова , зведений в 0.2, клин по обуху, протравлено в розчині ХЗ, закрито карнаубою, загострений в 36°.
Руківя - 125/20/29 мм, бронза, фібра, мікарта, ригель ясена - притонував ,темлячний від СВАТ, всадний монтаж на епокситку , Danish oil .
Ножни - шкіра РД 3.2мм, вільний підвіс фарба, воски, аппретура .

Пара ножів

Пара ножів

Пара ножів

Пара ножів

Пара ножів

Пара ножів

Пара ножів

Пара ножів
Альбом "Шерхан"ТТХ: "Балін"
Клинок - 120/32/4 мм хвостовик 96мм, ШХ15 (59-60 HRC) від Ігора Кононова , зведений в 0.2, клин по обуху, протравлено в розчині ХЗ, закрито карнаубою, загострений в 36°.
Руківя - 121/19/33 мм , бронза , фібра , коріан , ясен - притонував , всадний монтаж на епокситку , Danish oil .
Ножни - шкіра РД 1.8мм, дерев'яний вкладиш ,вільний підвіс фарба, воски, аппретура.
Ясен на руків'ї даного ножа має свойство показувати світліші і темніші тона під різними кутами огляду. Трішки тиснення - потихеньку пробую новий напрям)).

Пара ножів

Пара ножів

Пара ножів

Пара ножів

Пара ножів

Пара ножів

Пара ножів
Альбом "Балін" З радісттю вислухаю всі зауваження. Дякую за увагу