Ветеран
Статус: "Гость"
отображение информации ограничено
Раз добром нагріте серце, вік не прохолоне
|
« : 30 Ноября 2015, 16:20:04 »
|
|
|
|
Мої вітання шановному товариству =)
Чергова парочка "Якутів" в мому виконанні. Клиночки традиційно від Леоніда Ясинецького, деревина від Михайла Кордубана (і те і інше неймовірно якісне!!!) ТТХ Більшечкий Клинок: 120/23/4 мм., сталь - N690Co (60HRC), спуск линзою ("в дзеркало"), хвостовик 95 мм. Руків"я: 131 мм., древина - стаб. гнилушка берези (уражена грибком) Ножни: шкіна рослинного дубління 3,2 мм.
Меньшенький Клинок: 114/22/4,3 мм., сталь - N690Co (60HRC), спуск линзою ("в дзеркало"), хвостовик 95 мм. Руків"я: 126 мм., древина - стаб. сувель берези гнилушка. Ножни: шкіна рослинного дубління 3,2 мм. ФОТОальбом Пара "Якутів"  Пара "Якутів"  Пара "Якутів"
 Пара "Якутів"  Пара "Якутів"  Пара "Якутів"  Пара "Якутів"  Пара "Якутів"  Пара "Якутів"  Пара "Якутів"  Пара "Якутів"  Пара "Якутів"  Пара "Якутів"  Пара "Якутів"  Пара "Якутів"  Пара "Якутів"
 Пара "Якутів"  Пара "Якутів"  Пара "Якутів"  Пара "Якутів"  Пара "Якутів"  Пара "Якутів"  Пара "Якутів"  Пара "Якутів"  Пара "Якутів"  Пара "Якутів"  Пара "Якутів"  Пара "Якутів" Більше фото в альбомі. Більший робився на замовлення, а меньший поїде в барахолку.
|