Пользователь
Статус: "Гость"
отображение информации ограничено
Можете тупити - Манько загострить!
|
« Ответ #10 : 19 Апреля 2015, 23:42:36 »
|
|
|
|
Вітання, Valerij У мене на ганзі були теж запитання типу Вашого: Р.К. - біля руків"я буде швидше загострюватись; непостійний тиск по всій довзині леза і т.д. Ефім, спочатку заявив, що фінішувати буде неможливо, але пізніше признав - що то таки революція. От я і показую- як можна регулювати тиск і фінішувати. Тобто, коли формуємо р.к. грубими абразивами, пружину відпускаємо і маємо одинаковий тиск по всій довжині леза, а далі переходимо на пружину і можемо довести її так, що абразив буде літати над р.к. . Можемо навіть ніж виставити так, що збільшувати тиск буде потрібно лише на переході до кінців"я, але це вже перверзіі. По слуху робори каменю по р.к. працює бездоганно, як скрипач на скрипці. Тим паче, що коли ми сформуємо р.к., то поліровкою ми аж ніяк не спортимо геометрію. Якщо скрипач ху-вий, то просто десь в якомусь місці р.к. швидше відполірується. А за триногу дуже вдячний. Я був спочатку хотів ставити на 3 ноги, але побоявся, пізніше забув. Коли розробляв крабики, передумав різні рішення длкя того, щоб затискати ножі від обуха і щоб вони при перевертанні ставила ніж на туж висоту. Зробив їх, але конструкція дуже складна і дорога. через деякий час- ЕВРІКА придумав просте вирішення. Швиденько виготовив інші- супер пупер, але коли перевернув ножа в крабиках- ніж опустився нижче, хоч молотком бий себе в голову. І таких моментів було скільки хочеш, тому і нагадую в відео про конструктора. Легше десять разів перемалювати, чим один раз перероблювати. Але все ж скорпіон -то таки професійна річ.
|