Мастер-нож Мастер-нож Форум любителей ножей
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
08 Июля 2026, 21:51:21

Войти
* Начало Правила Новые сообщения Закладки Фото галерея Помощь Поиск Календарь Войти Регистрация
Мастер-нож  |  Мастерская  |  Советы мастеров  |  Тема: Можливо продавати клинки із сталей Х- 12м, 9- ХС и дамаск? 0 Пользователей и 1 Гость смотрят эту тему.
Страниц: [1] Вниз Печать
Автор Тема: Можливо продавати клинки із сталей Х- 12м, 9- ХС и дамаск?  (Прочитано 673 раз)
patron
Гость
patron Гость
« : 19 Ноября 2014, 09:29:02 »

Мисливський магазин має право продавати клинки, чи потрібна сертифікація тощо?. Підскажіть будь- ласка))
Offline Акоп

Старожил

Статус: "Гость"
отображение информации ограничено

Я хочу каждого знать в лицо ....

Offline Акоп club Старожил
« Ответ #1 : 19 Ноября 2014, 09:43:58 »

Мисливський магазин, може продовать все, крім ядерної зброї, хоч навіть жіночі труси. Який би не був клинок , в НЕ зібраному вигляді,  не може бути холдней зброєю. Значить і не требут сертцефікаціі...  Весёлый
Offline VV-Lviv
Бывалый

ми самі не знаємо на що ми здатні...
Offline VV-Lviv Бывалый
« Ответ #2 : 19 Ноября 2014, 09:44:15 »

Наша "улюблена" ст. 263 КК говорить виключно про холодну зброю (тобто про виріб, який відповідає сукупності критеріїв, визначених діючою методикою дослідження холодної зброї), тому продаж самих клинків до ножів (які б вони не були) не буде містити складу злочину. Можуть бути спроби підтягнути обставини до виготовлення холодної зброї, але вони в чесному суді легко спростуються.
На рахунок необхідності сертифікатів не скажу, але в будь - якому випадку мова не йтиметься про холодну зброю.

patron
Гость
patron Гость
« Ответ #3 : 19 Ноября 2014, 09:56:48 »

Дякую, що відгукнулись) Сумніви розвіяли..
Offline Vadim_K

Старожил

Offline Vadim_K club Старожил
« Ответ #4 : 19 Ноября 2014, 23:15:11 »

Цитата: Акоп
Який би не був клинок , в НЕ зібраному вигляді,  не може бути холдней зброєю. Значить і не требут сертцефікаціі...  Весёлый
Якщо він не фултанг, який має більше 5мм товщини та підпальцевої виїмки більше 5мм  Весёлый
Offline Акоп

Старожил

Я хочу каждого знать в лицо ....

Offline Акоп club Старожил
« Ответ #5 : 19 Ноября 2014, 23:37:26 »

Цитата: Акоп
Який би не був клинок , в НЕ зібраному вигляді,  не може бути холдней зброєю. Значить і не требут сертцефікаціі...  Весёлый
Якщо він не фултанг, який має більше 5мм товщини та підпальцевої виїмки більше 5мм  Весёлый
Клинок фултанга, вже готовий нож ...! Весёлый
« Последнее редактирование: 19 Ноября 2014, 23:40:18 от Акоп » Записан
Страниц: [1] Вверх Печать 
Мастер-нож  |  Мастерская  |  Советы мастеров  |  Тема: Можливо продавати клинки із сталей Х- 12м, 9- ХС и дамаск?
Перейти в: